Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зберігання засобів індивідуального захисту у підрозділах



Протигази повинні зберігатись у шафах в спальному приміщенні або іншому місці казарменого приміщення. Для кожного протигазу у шафі повинно бути обладнане окреме місце. Сумка з протигазом встановлюється в окреме місце покажчиком назовні. Лямка від протигазу повинна заправлятися всередину сумки.

Респіратор повинен зберігатись разом із протигазом під його лицьовою частиною. Попередньо він повинен складатися у поліетиленовий пакет, який закривається за допомогою кільця.

Ізолюючі протигази на командних пунктах управління зберігаються в зібраному стані в опечатаних металевих шафах, які повинні знаходитись поблизу робочих місць особового складу.

Захисні плащі, панчохи та рукавиці зберігаються у спеціальних чохлах у шафі або в іншому місці, встановленому командиром підрозділу.

Місця зберігання засобів індивідуального захисту повинні забезпечувати збереженість засобів захисту та швидкий доступ до них особового складу.

Забороняється зберігати індивідуальні засоби захисту поблизу опалювальних пристроїв, разом із кислотами та вогненебезпечними речовинами. У протигазових сумках забороняється зберігати сторонні предмети.

Методичні рекомендації щодо організації фізичної підготовки





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 421 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...