Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Глава 4. про укладання договору на аудиторську перевірку



про укладання договору на аудиторську перевірку. Замовник має право вільного вибору аудитора (аудиторської фірми). В договорі на проведення аудита й надання інших аудиторських послуг передбачають предмет і термін перевірки, обсяг ауди­торських послуг, розмір і умови оплати, відповідальність сторін. Проведення аудиторської перевірки можна розділити на три етапи:

а) підготовчий;

б) аналітичний;

в) підсумковий.

За результатами аудиторської перевірки складають ауди­торський висновок, дотримуючись відповідних норм і стандартів. Він повинен містити підтвердження або аргументоване відмов­лення від підтвердження вірогідності, повноти й відповідності законодавству бухгалтерської звітності замовника. Виконання договору на проведення аудита підтверджують актом прийому-передачі аудиторського висновку.

Крім того, потрібно відзначити, що аудиторська діяльність значно ширша, ніж поняття «аудиторська перевірка» й містить у собі організаційне та методичне забезпечення аудита, прак­тичне виконання аудиторських перевірок і надання інших ауди­торських послуг. Аудиторські послуги можуть надавати в формі аудиторських перевірок і пов'язаних з ними експертиз, кон­сультацій з питань бухгалтерського обліку, звітності, оподатко­вування, аналізу фінансово-господарської діяльності та інших видів економіко-правового забезпечення підприємницької діяль­ності фізичних і юридичних осіб.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...