Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Машина для миття посуду НМТ-1



Машина НМТ-1 виконана аналогічно ММУ-1000, однак має деякі відмінні риси, зокрема нагрівач виконаний у формі прямокутного паралелепіпеда, вбудований безпосередньо у ванну в горизонтальному положенні і служить як би перегородкою між ваннами мийки і первинного ополіскування. В ваннах відсутні електроводонагрівачі і температура води в них підтримується шляхом теплообміну через стінки водонагрівача, а у ванні первинного ополіскування також від припливу окропу після стерилізації посуду. Однак якщо температура води в мийній ванні виявиться нижче 45°С, за допомогою термосигналізатора ТСМ-100 і соленоїдних клапанів забезпечується автоматична подача гарячої води з водонагрівача у ванну первинного ополіскування, звідки вона переливається в мийну ванну. Система водопостачання передбачає роботу машини при холоднім і гарячім водопостачанні.

Роблю висновок з першого навчального питання, відповідаю на запитання.

2-е навчальне питання. ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ МЕХАНІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ. - 30 хв.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 320 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...