Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Процес миття посуду здійснюється в такій послідовності



У секції завантаження попередньо очищений від великих залишків їжі посуд встановлюється на транспортер.

Переміщаючись на транспортері, посуд подається в секцію мийки, у якій послідовно, проходячи через усі зони, піддається мийці.

У зоні струминного очищення відбувається змив дрібних залишків їжі холодною водою, що надходить із водопроводу у форсунки. Холодна вода із залишками видаляється через бункер збору залишків їжі в каналізацію. Бункер періодично виймається, очищається від залишків їжі і знову встановлюється на місце.

У зоні мийки відбувається миття посуду рециркулюючим розчином з температурою не менше 45°С. Рециркуляція миючого розчину здійснюється відцентровим насосом, що подає його в щілинні форсунки. Концентрація миючого розчину підтримується автоматичною подачею у ванну мийного засобу з бачка. Рівень миючого розчину води, що обполіскує, у ваннах підтримується автоматично датчиком рівня, зблокованим із соленоїдним клапаном, встановленим на трубопроводі наповнення ванни ополіскування.

У зоні ополіскування відбувається ополіскування посуду гарячою рециркуляційною водою, що надходить через щілинні форсунки від відцентрового насоса, з температурою не менше 50°С.

У зоні вторинного ополіскування відбувається ополіскування посуду гарячою водою, що надходить із водопровідної мережі і підігрітої у водонагрівачі до температури 96°С.

Після вторинного ополіскування гаряча вода зливається у ванну ополіскування, звідки надлишок води переливається у ванну з миючим розчином. Надлишок миючого розчину з ванни через переливну трубу видаляється в каналізацію.

Пройшовши секцію мийки, посуд на транспортері виходить на відкриту ділянку приводної секції, де відбувається природнє сушіння і її знімання з машини. У випадку несвоєчасного знімання посуд, наштовхуючись на важіль кінцевого вимикача, натискає на нього, і транспортер зупиняється.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 539 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...