Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Класифікатор причини відмовлення



(приклад складання)

Код Причини Код Причини
      0000102 0000103-   Конструктивно-виробничі причини.   Недотримання геометричних розмірів. Неякісна збірка. Дефекти зварювання і лиття і т.д.     Система агрегатного устаткування ГПА. Несправність газо- ходів, повітроходівповітроводів. Ушкодження вихлопної шахти
      Система автоматики і керування ГПА. Несправність датчиків тиску рівня і перепаду тиску. Несправність термопар     Система эксплуатації експлуатації ГПА. Несправність електро-роустаткування ГПА. Несправність ре- зервного джерела електропостачання.
        Система масло-постачання ГПА. Відмова регулятора тиску. Несправність головного пускового масляного насосу. Забруднення фільтрів.       Станційні системи забе зпечення ГПА газом. Несправність пило-вловлювачів блоку підготовки паливного газу. Порушення правил технічної эксплуаексплуатації.

Запропонована послідовність дозволяє докладно зробити аналіз відмов і несправностей, виявити окремі вузли і системи і вхідні в них елементи, що викликали відмову, а також судити про серйозність наслідків відмов і визначити окремі агрегати, що вимагають доробки, чи заміни відновлення.

Класифікатори вузлів та деталей і класифікатор причини руйнування дозволяють одержати інформацію про замінені та відновлені вузли, агрегати і характер їхнього руйнування у вигляді не тільки при проведенні аварійних ремонтів по ліквідації наслідків відмов і несправностей, але і при виконанні планових ремонтів.

Таблиця 1.3





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 244 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...