Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Президент



Яким можна уявити Президента сучасної незалежної України як виразника народних сподівань і одного з відповідачів за долю Держави і Нації?

Перша вимога. Добре знати свою українську націю і український народ в цілому. Всі президенти не розуміли, що українська нація, як ядро народу, і український нарід, у якому досить помітна питома вага інородного та іноідейного люду, вийшла з болота русокомуні- стичної й ліберально-семітської ідеології. Значна частина нації і народу перебувала в такому глибокому блуді (він, на жаль, ще не минув), що всіх її мешканців треба було негайно виводити на рівень національного патріотизму та рішуче утверджувати державну мову у всіх сферах життя. Будь-який спротив мав бути припинений, а представників (з числа невдоволених) інших рас і народностей необхідно було депортовувати на їх етнічні батьківщини. Більше ніж за 20 років цього не було зроблено, це призвело до появи нового анти- патріотизму.

Потреба ідейно-духовного порятунку народу як була актуальною у 1992 році, такою вона залишається у 2013 та у наступні роки. Головними постаттями у цій патріотичній роботі є Президент та Патріарх.

Друга вимога. Для побудови Великої України, однієї з наймогутніших свободних держав Світу необхідно: спираючись на тверду національну основу, наводячі в Україні порядок встановити соціальну справедливість і соціальну відповідальність. Для української нації ця потреба набула особливої гостроти. У народу відібрана матеріальна власність (земля, майно, виробництво..) і право на цю власність. Одні стали мільйонерами, інші жебраками. Необхідну справедливість ніколи не впровадить ліберальні псевдодемократичні парламентсько-президентська чи президентсько-парламентська республіки, бо в них превалюють кланові, особисті інтереси, а не національні, державні, всенародні.

Третя вимога. Видалити з території України російські війська (флот, наземні формування як збройні, так і козацькі, які в будь-яку мить можуть стати збройними формуваннями). Забезпечити обороноздатність держави.

Четверта вимога. Забезпечити енергетичну незалежність перш за все за рахунок українських надр та власного виробництва (запровадження новітніх технологій).

П’ята вимога. Вивести Україну у світові лідери на основі космічних, аерокосмічних, зброярських, генетичних напрямах та виробництву натуральної високоякісної сільськогосподарської продукції.

Шоста вимога. Утворити Єдину Християнську Церкву Українського Патріархату, усунувши з території України Українську православну церкву, підпорядковану московському патріархатові і ним керовану.

Сьома вимога. Плекати неоязичницький духовний розвиток країни, як обов’язковий чинник в єднанні сучасних українців з прабатьківським арійським світом з славним минулим нашого народу.

Восьма вимога. Забезпечити у всіх органах державної і самоврядної влади пропорційне представництво етнічних груп суспільства(питома вага української нації повинна бути більше 80%).

Президент України – Глава держави. Президентом України може бути виключно українець (українка) за національністю.

На Президента покладається особлива відповідальність за оздоровлення суспільства від чужих ідеологій, від чужих агентів по дестабілізації політичної чи економічної ситуації у країні, недопущення війських баз і контингентів іноземних держав на території України.

Строк перебування особи на посаді президента не визначається. Може бути на цій посаді до кінця свого життя, а може бути усунений через місяць після обрання. Усе залежить від якості його праці на цій найвищій посаді. Президент в будь-який момент може бути усунений, звільнений з посади, якщо його хибні дії будуть загрожувати безпеці чи іншим сферам державно-політичного, соціально-економічного, суспільного, національного життя.

Переобраня президента відбувається у випадку смерті попередника, а також його усунення з посади Вищою Національною Наглядовою Радою України. Вибути з посади Президент має можливість за власним бажанням.

Всі інші положення стосовно діяльності Президента є усталеними, їх можна не повторювати. Національні Збори створюють Закон «Про Президента України», в якому детально викладаються всі норми та застереження щодо його діяльності.

Президент обирається всенародно і займає посаду як лідер нації.

Президент наділяється великими, можна сказати, надзвичайними, але не абсолютними повноваженнями. Ці повноваження є життєтворними, конструктивними, патріотичними, будівничими, гідними честі України.

1.Йому підпорядковані (стосовно виконання конституції) безпосередньо: Законодавчий орган (теперішня Верховна Рада), Кабінет міністрів, Органи правосуддя, Національний банк, Органи самоврядування.

2. Президент призначає своїм указом, без будь-яких узгоджень, п’ятьох віце-президентів, які очолюють перелічені державні структури. Він таким же чином звільняє своїх віце-пре-зидентів за допущені помилки чи прорахунки у своїй роботі.

3. Розпускає будь-який управлінський орган (Законодавчий орган, Кабінет міністрів, Правоохоронні структури, Самоврядні структури) за порушення Конституції, законів та своїх розпоряджень.

Президент персонально відповідальний перед народом і перед Богом.

Президент національної України повинен бути завжди одягнений з елементами національної одежі, розробленими кваліфікованими дизайнерами.

І все ж таки це людина. Деякі видатні особистості, потрапивши на вершину влади, змінюють свою поведінку з позитивного формату на негативний. Такі колізії мають бути передбачені відповідними запобіжниками. І негайно мають застосовуватися. Який би не був привабливий президент, Україна – вище. За найменшого відхилення від задекларованих дій, суспільство усуває таку людину від посади, а то й карає більш суворо.

Як можна уявити народовладдя, коли вводиться нібито авторитарна система влади, з великими президентськими повноваженнями? У тому, що:

1.Президент, Національні Збори, самоврядні органи, судді обираються прозорим способом.

2.Президентське правліня має велику перевагу в тому, що в державі визначається прозорим способом одна особа, на яку покладається відповідальність за долю держави і народу. У такій республіці сповідується національно-патріотична ідеологія, формується вищий законодавчий орган (Національні Збори), високопрофесійний уряд. Затверджуються чіткі кордони, творяться боєздатні військові сили, чесні правоохонні органи, об’єктивні ЗМІ, надається простір розвитку національним культурам етносів України.

3.Президент, маючи верховну владу для розвитку країни, суспільства, не може нанести шкоду державній незалежності, територіальній цілісності країни; не може допустити грабунок країни, населення та взяти в ньому участь, бо над ним стоїть Вища Національна Наглядова Рада України (ВННРУ). Один невірний вчинок – отримує попередження. Другий невірний або навмисне шкідливий вчинок – і особа звільняється з посади (Якщо перший вчинок такий, як у В.Януковича, коли він ігнорував Конституцію – позбавлення посади має бути негайним). ВННРУ, згідно з Конституцією, наділена правом не лише призупиняти своїм рішенням діяльність президента, звільняючи його з посади, а й за наявністю злочину –притягати його до кримінальної відповідальності.

4.Президент є відповідальною особою за роботу Уряду, Національних Зборів, систем Самоврядування, Правосуддя, Національного банку. Йому надається право позбавляти депутата його статусу, розпускати Національні Збори, якщо там не виконуються норми конструктивної законотворчості, при саботажі, при бездіяльності та інших провокатиних діях, які мають місце у Верховній Раді.

Період президентського правління повинен мати таку протяжність, щоб українська нація набула повної ідентичності та національної зрілості, була здатною розв’язувати великі і малі проблеми свого буття на своїй землі без іноземних консультантів та повелителів. Нарід має визріти до такого рівня державної свідомості, щоб в українському суспільстві не було українців, які борються проти національних інтересів держави; не було п’ятої колони; не було ворожих ідеологій; щоб націю не ділили на «своїх і чужих», на східняків і західників; щоб ветерани були тільки патріотами національної держави….

Національна держава – держава, в основу якої покладені принципи моральності, духовності, чесності, соціальної справедливості та соціальної відповідальності.

Україна є народною республікою з президентською формою правління та націократич-

ними нормами суспільного ладу.

Президент національної України, усі віце-президенти, депутати усіх рівнів складають присяги на вірність національній державі, українській нації, українському народові.Посади представників президента в областях (краях), районах (округах) скасовуються. Їх функції виконуватимуть куратори регіонів.

Присяга президента, віце-президентів:

«Я, (імя та прізвище), волею народу обраний Президентом України (призначений на поса- ду віце-президента), вступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність неза- лежній Україні. Український народ поклав на мене відповідальність за долю держави і громадян країни.Присягаюсь усіма своїми ділами вести Україну шляхом успішного розвитку та процвітання. Український Народ – мій Господар. Присягаюсь йому і тільки йому вірно служити до самої смерті. Якщо я нарушу цю клятву, я сам собі винесу вирок –хай мене покарає Народна Воля!»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 143 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...