Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Військова сфера



Українське військо – це сини та доньки українських батьків і матерів. Не наймане військо, а військо як частина українського суспільства. Військо і суспільство – єдина родина.

Національне військо, буде виховуватись на основі традицій та досвіду минулого, у тому числі військових традицій часів Київської і Козацької держави та визвольних змагань першої половини 20-го сторіччя. Основна частина військовослужбовців має формуватися за рахунок обов’язкового призову молоді до строкової служби, як засобу формування здорових, мужніх захисників вітчизни. Окремі частини можуть формуватися контратним способом, але тільки з числа юнаків українського походження.

Українська національна держава зобов’язана (під безпосереднім контролем нації) забезпечити такі умови функціонування збройних сил України:

1.Забезпечити фінансування збройних сил в обсязі від валового продукту країни за усталеними нормами для передових країн світу.

2. Збройним силам України доцільно мати двоступеневу структуру:

а) традиційні збройні сили з відповідними видами: піхота, танкові частині, повітряний, морський флоти, ракетні частини і т.д. Тут перебувають військовослужбовці (від рядового до генералітету) у чисельності, здатній захистити територію України від зовнішнього нападу;

б) допоміжні громадянські напіввійськові територіальні організації військової підготовки від дитячого й до поважного, дієздатного віку: козачі загони у кожній територіальній гр-омаді (сільській, селищній, міській, районній, обласній, кримській), позаконфесійні, просвітянські скаутства та інші добровільні дитячо-юнацькі патріотично-військові загони.

Козачі підрозділи під одним командуванням Президента Мають у своєму складі козаків кінних і козаків-пластунів, тобто піших. Їхнє завдання: у вільний від роботи час проводити теоретичні та практичні заняття з військової підготовки; залучати до членства дітей (козачата), юнаків (козачки) та людей зрілого віку (козаки); мати бойову готовність; підтримувати громадський порядок на своїй території; витісняти з своєї території козачі загони інших держав.

Фінансування діяльності допоміжних напіввійськових структур здійснюють міністерство збройних сил.

3.Патріотично-виховна робота у військових частина повинна мати таке ж значення як і бойова підготовка. Національно-патріотичний дух війська треба тримати у найвищому рівні.

4.Командирський склад повинен бути тільки з числа патріотичних, україномовних спеці-алістів. В частинах підтримується постійний україномовний режим.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 245 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...