Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка установки КФ-12 до роботи



Принцип дії установки заснований на реєстрації і аналізі за амплітудою і кількостю послідовності імпульсів напруги, що отримуються, після перетворення і посилення, від дії світлових імпульсів, що виникають в сцинтиляторі при опроміненні його випромінюванням (фоновим або фоновим плюс джерела).

В процесі виконання лабораторної роботи отримують і досліджують енергетичний спектр гама-випромінювання (фонового або фонового плюс від джерела) з підрахунком кількості імпульсів в кожному каналі дискретизації і наступним аналізом отриманих результатів.

Підключить роз'єми кабелю об'єкта дослідження до відповідних роз'ємів пристрою вимірювального, а кабель від пристрою вимірювального - до паралельного порту друкуючого пристрою ПВЕМ.

Заземліть установку (на задній панелі пристрою вимірювального є клема заземлення).

Перед включенням установки в мережу мережевий вимикач пристрою вимірювального повинен находиться в положення "Викл".

Примітка 1: Під час використання джерела гама-випромінювання встановити в утримувач джерело, для чого відверніть кришку утримувача зразка, поставити джерело на утримувач робочою поверхнею в напрямі від кришки і загорніть кришку повністю (для запобігання наступному доступу до джерела законтрити різьбове з'єднання утримувача зразка за допомогою фарби).

Примітка 2: Підготовку до включення ЕОМ виконуєте згідно її експлуатаційної документації.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...