Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Алгоритм виконання роботи. 1. На основі опрацювання конспекту лекцiй та рекомендованої лiте­ратури вивчити особливості технології виробів з бісквітного тіста та оздоблювальних



1. На основі опрацювання конспекту лекцiй та рекомендованої лiте­ратури вивчити особливості технології виробів з бісквітного тіста та оздоблювальних нaпівфабрикатів, види 6iсквiтних напiвфабрикатів, особливості технологiї основного бiсквiту, бісквіта «Буше». Обrpунтування доцiльнocтi підiгрiву яєчно-цукрової сyмішi (теплий спосiб приготування бiсквiта) (домашнє завдання).

2. Скласти у робочих зошитах технолоriчнi карти та схеми виро6­ництва виро6iв з бiсквiтного тicтa та оздоблювальних напiвфабри­катів (домашнє завдання).

3. Проаналiзувати технологiю виготовлення виро6iв з бiсквiтногo тіста вiдповiдно до її складових: пiдготовки сировини до вирoб­ництва, збивання яєчно-цукрової сумiшi, змiшyвання тістa, формування виробiв (вiдливaння та розмазування), випiкaння та дозрiвaння. Визначити можливi ризики та критичнi точки контролю на кожному етапі технологічного процесу.

4. Вiдпрацювати технології виробів з 6iсквiтноro тістa та оздоблю­вальних напівфабрикатів за попередньо складеними технологiчними картами та схемами.

5. Презентувати виготовленi вироби на дегуcтaцiї, яка проводиться навчальною групою з викладачем.

6. Дослiдити за органолептичними показниками якість виготовлених виробів, обгрунтувати умови зберігання. При цьому звернути увагу на пористість та пружність м'якушки виробiв, товщину та мiцнiстъ скоринки.

7.Визначити перспективні шляхи розвитку асортиментy виробiв з бiсквiтного тiстa.

8. Здaти звiт та протокол дегустaцiїi.

Заняття закiнчуєrься спiльним обroворенням, представлених на дегустацію виробiв з бiсквiтноro тістa і оздоблювальних нaпiвфaбpикатів, оцiнюванням iїхньої якоcтi i за наявностi браку причин його виникнення та можливостей запобiгання й усунення. Викладач aкцeнтyє увагу на допущених помилках, відзначає piвeнь пiдrотовки студентiв, дає вказiвки щодо пiдrотовки до наступного зaняття.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...