Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ендоскопічна діагностика захворювань органів дихання



1. Актуальність теми: Захворювання дихальної системи, на ряду з іншими патологічними станами та хворобами, також потребують якісних діагностики та лікування, вимагають мінімізації часу проведення необхідних досліджень, затрат на їх виконання та покращення результатів – як діагностики, так лікування. Саме тому мова піде про ендоскопічні методи діагностики захворювань дихальної системи на сучасному етапі розвитку. Особливу увагу слід приділити захворюванням, за якими Україна посідає провідне місце серед інших країн Євразії – туберкульозу та пухлинам легень. У зв’язку з щорічним збільшенням захворюваності нашого населення на ці хвороби, вони потребують ретельного аналізу та вдосконалення тактики виявлення, профілактики та лікування.

2. Конкретні цілі:

· Принципи застосування ендоскопічних методів при діагностиці захворювань дихальної системи;

· Покази до діагностичної бронхофіброскопії;

· Покази до лікувальної бронхоскопії;

· Бронхоскопічна діагностика бронхіту;

· Бронхоскопічна діагностика туберкульозу;

· Бронхоскопічна діагностика раку легень, бронхів;

· Торакоскопічна діагностика плевритів;

· Торакоскопічна діагностика травм;

· Торакоскопічна діагностика пухлин легень та плеври.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 705 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...