Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаток М



Приблизні критерії оцінки знань студентів

під час прийому (захисту) курсових робіт

Оцінка “відмінно” виставляється студентові, який виконав завдання роботи, оформив пояснювальну записку та графічну частину відповідно до вимог стандартів, глибоко і міцно засвоїв матеріал, послідовно, грамотно й логічно його виклав, у відповіді якого тісно пов’язується теорія з практикою. При цьому студент правильно відповідає на запитання, демонструє знання з дисципліни.

Оцінка “добре” виставляється студентові, який виконав завдання теми роботи за графіком, оформив пояснювальну записку та графічну частину, відповідно до вимог стандартів. Знає матеріал з теми і по суті викладає його. Він допускає неістотні неточності у відповіді на запитання.

Оцінка “задовільно” виставляється студентові, який виконав завдання теми, оформив пояснювальну записку та графічну частину, має знання тільки основного матеріалу, але не засвоїв його деталей, допустив відхилення від стандартів при оформленні пояснювальної записки та графічної частини, допускає не досить правильні формулювання при відповіді.

Оцінка “незадовільно” виставляється студентові, який не виконав завдання теми роботи, або при оформленні пояснювальної записки і в розрахунках допустив істотні помилки, або не виконав усі частини, не відповідає на запитання.

Зміст

Вступ ……………………………………………………………  
1.Загальна частина ……………………………………………..  
1.1. Мета, завдання курсової роботи ………………………..  
1.2. Організація курсового проектування …………………..  
1.3. Тематика курсових робіт ………………………………..  
1.4. Орієнтовні плани курсових робіт………………………  
2. Методичні рекомендації до змісту курсової роботи……….  
3. Вимоги до оформлення курсової роботи ………………….  
4. Приклади розрахунків рецептур страв і виробів…………..  
5. Порядок рецензування і захисту курсових робіт…………..  
Перелік рекомендованої літератури…………………………...  
Додатки …………………………………………………………  




Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...