Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація контролю педагогічної практики



У відповідності до нормативного документу «Порядок оцінювання знань студентів ОНУ ім. І.І. Мечникова з урахуванням вимог Болонської Декларації» від 05.07.2006 р. модульний контроль успішності педагогічної практики студентів здійснюється згідно результатів поточного контролю за 100-бальною шкалою з переведенням даних оцінювання в 4-бальну шкалу та шкалу ECTS відповідно до таблиці:

Шкали оцінок знань студентів

Таблиця 1

100-бальна шкала Національна шкала Шкала ECTS
100 – 90 5 (відмінно) A
89 – 80 4(добре) B
79-70 4(добре) C
69-60 3(задовільно) D
59-50 3(задовільно) E
49-30 2(незадовільно зможливістю повторного складання) FX
29-0 2 (незадовільно, з обов′язковим повторним вивченням дисципліни) F

Поточна робота у заліковому модулі «Педагогічна практика» оцінюється за національною шкалою за такими критеріями:

Оцінка «ВІДМІННО» ставиться, якщо студент/студентка, враховуючи настанови керівника практики і вчителя, або спираючись на зразки науково обґрунтованих методичних матеріалів, грамотно і гнучко виконує всі завдання педагогічної діяльності вчителя та класного керівника, завжди досягає поставлених навчально-виховних цілей, виявляє творчий та інноваційний підхід до навчання і виховання учнів засобами іноземної мови; в повному обсязі та в строк виконавши індивідуальний план.

Оцінка «ДОБРЕ» ставиться, якщо студент/студентка, враховуючи настанови керівника практики і вчителя, або спираючись на зразки науково обґрунтованих методичних матеріалів, досить грамотно виконує переважну кількість завдань педагогічної діяльності вчителя та класного керівника, здебільшого досягає поставлених навчально-виховних цілей, спираючись на традиційні методи і технології навчання і виховання учнів засобами іноземної мови; в повному обсязі та в строк виконавши індивідуальний план.

Оцінка «ЗАДОВІЛЬНО» ставиться, якщо студент/студентка, враховуючи настанови керівника практики і вчителя, або спираючись на зразки науково обґрунтованих методичних матеріалів, в основному на належному рівні виконує провідні завдання педагогічної діяльності вчителя та класного керівника, але не завжди досягає поставлених навчально-виховних цілей, допускаючи деякі помилки чи не компетентність при організації процесу навчання і виховання учнів засобами іноземної мови; але в повному обсязі та в строк виконавши індивідуальний план.

Оцінка «НЕЗАДОВІЛЬНО» ставиться, якщо студент/студентка не в повному обсязі та не в установлений строк виконали індивідуальний план, або виявили професійно-педагогічну нездатність та брак компетентності як вчитель та класний керівник.

Таблиця 2





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 220 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...