Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення курсового проекту



Графічні матеріали і пояснювальна записка курсового проекту повинні бути акуратно оформлені.

Креслення проекту необхідно виконувати з дотриманням вимог Системи проектної документації в будівництві (СПДБ), які ставляться до оформлення реальних проектів. Кожен аркуш графічного матеріалу обводять прямокутною рамкою, яка відстоїть від верхнього, нижнього і правого країв на 5, а від лівого – на 20 мм. У правому
нижньому куті креслення поміщають основний напис (кутовий штамп). На кресленнях курсового проекту в обов'язковому порядку повинні бути приведені умовні позначки, примітки, пояснювальні підписи, експлікації будинків і споруд, показники проекту тощо.

Матеріали, що включаються в пояснювальну записку, реко­мендується розташовувати в такому порядку:

- титульний аркуш;

- завдання на курсовий проект;

- зміст;

- вихідні дані, обумовлені завданням на проектування і нормативними вимогами;

- текстова частина;

- список використаної літератури.

Пояснювальну записку і всі розрахунки студент виконує від руки чорнилом чітко і без помарок на одній стороні стандартного аркуша пісного паперу формату А4 з полями: вгорі та знизу – 20, ліворуч – 25 і праворуч 15 мм. Усі сторінки записки, включаючи таблиці, рисун­ки, схеми, нумерують.

Зброшурована пояснювальна записка повинна мати обкладинку з щільного паперу.

Оформлення курсового проекту дозволяється здійснювати з використанням засобів обчислювальної техніки. При цьому повинні бути представлені копії файлів, що містять текст пояснювальної записки та графічний матеріал.

На кафедрі підготовлені плакати, схеми, макети і зразки
оформлення курсового проекту, які можна використовувати як взірці в процесі проектування. Розроблені пакети прикладних програм з метою використання ЕОМ у курсовому проектуванні.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 327 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...