Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання на контрольну роботу



Для успішного самостійного виконання контрольної роботи рекомендується:

1. Ознайомитися з метою, задачами та тематичним змістом дисципліни.

2. Виконувати завдання в міру вивчення окремих тем дисципліни.

3. При виконанні окремих завдань користуватися методичними вказівками до лабораторних робіт по дисципліні ТЗН, у загальних положеннях яких освітлені вузлові питання теми.

4. У відповідях на питання завдань висвітлювати лише основні положення. Це обумовлено тим, що після правильного виконання завдань контрольної роботи студент допускається до співбесіди з викладачем, у процесі якого контрольна робота підлягає залікові.

5. Пам'ятати, що контрольна робота повинна бути представлена в академію не менш чим за місяць до заліку. Тільки в цьому випадку ви зможете вчасно одержати її назад, виправити помилки й успішно підготуватися до заліку.

6. Для кожного завдання необхідно написати номер завдання і його тему, потім записати безпосередньо текс завдання і відповідь на нього в порядку проходження питань завдання. Контрольна робота виконується в зошиті в клітинку обсягом 18 аркушів. При оформленні контрольної роботи необхідно залишати поля для зауважень викладача. Контрольна робота повинна містити виконані завдання і список використаної літератури, приведений у даному посібнику.

Обкладинку зошита оформляти відповідно до додатка 1.

Контрольна робота подається на кафедру для перевірки.

Термін подачі не менш одного тижня до початку лабораторних робіт!

Вибір варіанту завдання

Варіант завдань вибирається студентом по останніх і передостанніх цифрах шифру студента з таблиці 1. Наприклад, дві останні цифри шифру 56. Тоді перетинання 5-й рядка і 6-го стовпця вказує на виконання 26-го варіанта завдання

Таблиця 1. Варіанти завдань на контрольну роботу.

Таблиця 1.

Варіанти завдань на контрольну роботу.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...