Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Внесення об’єкту до моделі



Для створення логічної моделі вибирається рівень логічна модель із списку, що знаходиться з правого боку інструментальної панелі ERwin.

Кнопка на панелі інструментів ERwin Toolbox перемикає курсор в режим побудови діаграми. Зображенню об’єкта на діаграмі відповідає кнопка . При натисканні цієї кнопки виникає можливість перенесення зображення об‘єкту на довільне місце екрану.

Переключення курсору у звичайний режим відбувається за допомогою кнопки .

На панелі інструментів ERwin Toolbox також знаходяться кнопки з зображенням зв’язків. Зв’язки встановлюються між двома сутностями (об’єктами). На рівні діаграми (логічна модель) розрізняють зв’язки типу один-до-одного, один-до-багатьох (ідентифіковані та неідентифіковані), багато до багатьох. На рівні фізичної моделі зв’язок багато-до-багатьох автоматично трансформується у декілька зв’язків один-до-багатьох. Більш детально проблему визначення та встановлення зв’язків розглянемо у наступних лабораторних роботах.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...