Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторних робіт



Метою лабораторного практикуму є закріплення у студентів знань розділу “Моделювання баз даних" дисципліни "Структурне моделювання систем" та набуття навиків застосування методології проектування інформаційних систем з використанням CASE технології – пакету ERwin.

Лабораторний практикум включає в себе шість лабораторних робіт, в яких послідовно розглянуто завершений цикл процедур, потрібних для розроблення логічної моделі бази даних інформаційної системи. В першій лабораторній роботі студент визначається з предметною областю дослідження, а в наступних роботах проводить над нею відповідні перетворення з метою задоволення вимог до реляційної моделі даних.

Лабораторні роботи побудовані на єдиній методичній основі – всі вони містять назву, мету, завдання та список запитань для самоперевірки.

Виконання кожної лабораторної роботи передбачає ознайомлення студента з методичними вказівками та його теоретичну підготовку з відповідних розділів дисципліни. Всі етапи розроблення моделі даних здійснюються на ПК типу IBM PC під управлінням ОС Windows XP та вище з використанням пакету програм ALL Fusion ERwin data modeler v4.1 та вище.

З кожної виконаної студентом лабораторної роботи оформлюється індивідуальний звіт, який за результатом захисту оцінюється викладачем. Підсумкові оцінки, отримані студентом за виконання лабораторних робіт, враховуються при виставленні модульної підсумкової оцінки з даної навчальної дисципліни.






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...