Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тест на схильність до самотності



Серед середовища навчальної групи обов’язково будуть такі студенти, які не нудьгують наодинці з собою. Вони можуть самі гуляти, займатися якимось заняттям. Іншим же необхідна компанія – для того, щоб не відчувати себе нещасливим і всіма залишеним. Є тест за допомогою якого можна виявити схильних до самотності студентів. Методика полягає в аналізі відповідей на 12 запитань, а саме:

1. Можете Ви після занять відправитись блукати по місту один?

2. Вважаєте Ви за катастрофу, коли Вам немає з ким поїхати відпочивати на канікули (немає компанії)?

3. Через дві години у Вас цікава зустріч. Можете Ви чимось зайняти себе на цей час?

4. Ви любити дивитися на полум’я вогнища?

5. Ви зайняті чимось важливим. В такі хвилини Вас дратують телефонні дзвінки?

6. Ви любите ходити пішки?

7. Ви можете зустріти Новий рік самотньо і залишитись при цьому в хорошому настрої?

8. На день народження Ви звичайно запрошуєте багато гостей?

9. Відчуваєте Ви себе досить вільно в компанії чотирьох незнайомих людей?

10. Ви в чужому місті і не можете знайти потрібну Вам вулицю. Як Ви вчините:

а) запитаєте у перехожого;

б) звернетесь в кіоск міськдовідки;

в) спробуєте відшукати самі.

11. Ви любите подарунки?

12. Ви мріяли стати актором?

Після заповнення студентам пропонується поставити собі по 1 балу за відповідь “так” на питання 1, 3, 4, 5, 6, 7, 10б, 12; за відповіді “ні” – на питання 2, 8, 9, 11; по 2 бали за відповідь “так” на питання 10в.

Якщо у студента більше 8 балів – він безумовно схильний до самотності. Якщо студент любить подумати, проаналізувати різні ситуації, просто помріяти або спостерігати, то вірогідніше всього він може стати відлюдкуватим. 4-8 балів – він в міру комунікабельний, але інколи йому просто необхідно побути на самоті, щоб привести в порядок свої думки і почуття. Але провівши кілька годин на самоті він, як правило, знову здатний із задоволенням спілкуватися з людьми. Якщо, менше 4 балів, то людина дуже комунікабельна. Вона не любить самотності. Складається враження, що такий студент дуже рідко обдумуєте свої дії.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 1488 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...