Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рекламна діяльність для реалізації оновленої продукції



Оновлювальні процеси в Україні стануть спроможними ініціювати по­тужні імпульси розвитку ефективної соціально орієнтованої економіки, якщо спиратимуться на взаємозв’язаний правовий механізм економічного управлі­ння оновлювальною діяльністю та необхідну вірогідну інформаційну базу.

Якомога швидше треба завершити взаємно узгоджене забезпечення; науково-технічної стратегії України; інтелектуальної власності, правого статусу наукових працівників та інженерних кадрів; регулювання діяльності різних науково-дослідницьких організацій, технопарків і технополісів, «інку­баторів», вільних економічних зон; нового підходу до оцінки та оплати інди­відуальної праці; стимулювання міжнародного науково-технічного спів робіт­ництва, активної зовнішньоекономічної та спільної з іноземними партнерами науково-підприємницької діяльності; конкретно-конкурсної системи розробки і реалізації оновлювальних проектів; винахідницької і патентно-ліцензійної діяльності на підприємствах і в організаціях різних форм власності.

Недостатньо періодично з’являтися на відповідних ринках з новими продуктами і технологіями, треба на них постійно бути присутніми - брати участь у міжнародних виставках (ярмарках), добре знати ринкову конюктуру, своєчасно інформувати потенційних клієнтів про свої нові наміри і пропози­ції. Успіху на ринку досягає той, хто поряд з іншими складовими володіє інформацією, перш за все комерційною. Звідси бере витоки нагальне завдання для України, її ділових людей - мати власний повноцінний ринок інформації.

Для цього дуже важливо негайно приступити до формування сучасної інформаційної індустрії для обслуговування інвесторів, продуцентів, спожи­вачів продукції оновлювальної діяльності.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...