Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Туристичний продукт і послуга гостинності: сутність, структура, класифікації та рівні сприйняття



 
 


Гостинність - комплексна послуга, якій притаманні визначені споживчі властивості та яка створює позитивний образ підприємства та активізує попит на послуги. Позитивний образ у сфері гостинності має створюватися за допомогою всебічного використання відповідних ресурсів, комфортного середовища, обґрунтованої стратегії та концепції гостинності.

Мунін Г.Б., Змійов А.О., Зінов’єв Г.О., Самарцев Є.В., Гаца О.О., Максимець К.П., Роглєв Х.Й. Готельна послуга – результат взаємодії готельного комплексу та клієнта, а також діяльності обслуговуючого персоналу по задоволенню потреб клієнтів
Чорненька Н. В. Готельна послуга – дії (операції) з розміщення споживача шляхом надання номера для тимчасового проживання в готелі, а також інша діяльність, пов’язана з розміщенням і тимчасовим проживанням.
Єфімова О.П., Єфімова Н.А., Олефіренко Т.А. Готельна послуга – задоволення потреб громадян у тимчасовому проживанні в житловому приміщенні, оснащеному необхідними меблями, а також супутніми проживанню послугами.
Круль І.Я. Готельна послуга -це продукт готельної індустрії, що виступає особливим об'єктом підприємницької діяльності підприємства готельного господарства щодо задоволення особистих потреб споживачів.

Турпродукт дестинації поєднання природних і антропогенних ресурсів, підприємств туристичної, транспортної та соціальної інфраструктури, маршрути і тури, створені на їх основі. Для туриста подорож – це можливість отримання вражень, пригоди, знайомства, здоров¢я, розширення бізнесу, підкріплена набором певних послуг.

Основним туристичним продуктом у практичній діяльності туроператора або турагенства є тур.

Тур – це поїздка за певним маршрутом з комплексом послуг, що реалізується як єдиний пакет. До пакету можуть входити готельні, транспортні, екскурсійні, побутові, комунальні, медичні, посередницькі послуги, харчування, оформлення віз і страховки тощо.

?
 
 
 
 
 




Дата публикования: 2014-10-20; Прочитано: 1021 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...