Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кросворд №1



“Розшифруй кодове слово стратегічного маркетингу”

                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         

1. Процес планування і втілення замислу, ціноутворення, просування, реалізації ідей, продукції та послуг через обмін, що задовольняє цілі окремих осіб і організацій.

2. Стратегія маркетингу, що передбачає спеціалізовану діяльність підприємства на одному (або декількох) ринках і завоювання на них цінового або продуктового лідерства.

3. Фірма, яка обслуговує невеликі сегменти ринку, що залишилися непоміченими великими підприємствами (використовує стратегію фокусування).

4. Маркетингова пропаганда комерційних властивостей товару з метою стимулювання його продажу, що містить вибіркову інформацію про цей товар і формує певне уявлення споживача про товар.

5. Дрібна фірма, що не має ефективного обладнання, науково-технічних розробок або пізнань в спеціальних областях, використовує стратегію конкурентної боротьби, яка передбачає максимально гнучке задоволення невеликих за обсягом потреб конкретного клієнта.

6. Одна з розповсюджених сфер діяльності фірм-комутантів, що заснована на виробництві легальних копій продуктів відомих фірм.

7. Процес створення різновидностей продукту, які відрізняються за якістю, сервісом, рекламно-маркетинговим забезпеченням, а також орієнтуються на різні групи споживачів.

8. Фірма, конкурентна стратегія якої зосереджується на зниженні витрат виробництва, що досягається за рахунок організації масового випуску порівняно недорогих, але доброякісних товарів.

9. Розділ ринку на окремі частини, що характеризуються однаковою реакцією на комплекс маркетингових заходів.

10. Стратегічний господарчий підрозділ, що займає позицію лідера на ринку у відносно зрілій галузі або галузі, темпи зростання якої уповільнюються.

11. Фірма, яка успішно діє на ринку, та маркетинговим спрямуванням якої є не завоювання першості на ринку, а підтримка і охорона своєї ринкової частки.

12. Фірма, конкурентна стратегія якої орієнтується на радикальні нововведення.

13. Загальний план маркетингових дій підприємства, націлених на майбутнє.

14. Визначення певного місця товару на ринку і у свідомості споживачів за допомогою елементів комплексу маркетингу.

15. Ідентифікація ринку товару і визначення базового ринку.

16. Боротьба фірм за обмежений обсяг платоспроможного попиту споживачів, що ведеться фірмами на доступних їм сегментах ринку.

17. Фірма, що займає другорядні позиції на ринку, але швидко розвивається і ставить мету збільшення своєї ринкової частки.

18. Фірма, конкурентна стратегія якої передбачає випуск обмеженої кількості спеціалізованої продукції.

19. Генеральна мета, що виражає причину існування підприємства, його основне призначення і визначає, якою діяльністю має займатися підприємство.

20. Стратегія маркетингу, що спрямована на розширення сфер діяльності підприємства на ринках збуту нової продукції або послуг, не зв’язаних з основним виробництвом.

21. Стадія розвитку фірми-віолента, коли вона зберігає великі розміри, але втрачає динамічність розвитку через зайву диверсифікацію.

22. Споживча... – максимальна ціна, яку покупець вважає для себе вигідною заплатити за даний товар.





Дата публикования: 2014-10-20; Прочитано: 796 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...