Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Technology is being developed that can harness the energy- produced from incinerating tyres. This is in the early stages, and currently there is litde information available



Firstly, treating the tyres on our vehicles well is most important. The better people drive, the longer tyres will last. Check tyre pressure regularly. When the tyres do eventually wear out, consider purchasing re- treaded tyres. Also consider that cheap tyres can exacerbate the problem of tyres going into landfill. Ask your tyre retailer if they can arrange for tyres to be recycled, or processed in any of the ways mentioned above. As consumers, remember that we all have the power to change trends of manufacturing and recycling goods and materials. We can all keep tyres being thrown into landfill sites.

Утилізація шин
Автомобілі автобусів, літаків - більшість з наших транспортних систем покладаються на шини. Більшість наших продуктів харчування та споживчих товарів поставляється на вантажівці, отже, наша залежність від шин, щоб згладити шлях величезний. Ми всі знаємо, що біль це коли виходить прокол - але що відбувається, коли ми підходимо до зміни наших шин?


Шини виготовлені з вулканізованої гуми. Це дуже жорсткій формі хімічно розширеної гуми. Цей матеріал містить дуже токсичні, як для людини і навколишнього середовища, речовин, і становить потенційну небезпеку пожежі. Коли спалюється, шини виробляють багато забруднюючих речовин, які небезпечні при попаданні в атмосферу. Якщо покласти на звалище, шини зайняти значну кількість часу, щоб зламатися.


Один з варіантів для боротьби з зношених шин являє собою процес, званий протектора. Це процес, який замінює частину протектора шини, яка має продовження зчеплення з дорогою, або всієї зовнішньої поверхні шини. В Україну, шин для вантажних автомобілів може бути відновлені в 3 рази, а легкових шин тільки один раз. Ці процедури повинні бути строго регламентовані урядом.


Деякі звалища компанії тепер працюють шини зазубрин схемою. Шини були доведені до полігону в обсязі від переробки центрів і розрізають на шматки або гранульовані. Це може бути використаний в самих різних способів - як килим підкладки, а м'який прокладочний матеріал для дитячих майданчиків, або перероблятися далі, і використовується для виготовлення гумових килимків та інших товарів.

Шини можуть бути де-вулканізації і знову перетворюється на гуму. Це низька якість, але він може бути змішаний з чистим матеріалом для виробництва нових шин та інших гумотехнічних виробів споживачеві.


Часто компанії використовують полігон шини, оскільки вони знаходяться

в смітник для створення дренажної системи. Це може привести, однак, токсичних хімічних речовин вилуговування з гуми і в водних системах.


Технології розвиваються, які можуть використовувати енергію виробництва від спалювання шин. Це на ранніх стадіях, і в даний час є litde інформації.
По-перше, розглядаючи шини на наших автомобілях і це найголовніше. Чим краще люди диска, тим довше буде тривати шини.

Перевірте тиск в шинах на регулярній основі. Якщо шини не зношується, повторно розглянути питання про придбання протектором шини. Також вважають, що дешеві шини можуть посилити проблему шин вдаючись у смітник. Запитайте у шин роздрібної якщо вони можуть організувати для шини на переробку, або оброблятися в будь-який з способів, зазначених вище. Як споживачі, пам'ятайте, що всі ми в силах змінити тенденції виробництва і переробки сировини і матеріалів. Ми всі можемо зберегти шини будучи кинутий в смітник.






Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 350 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...