Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіанти взаємодії операторів ринку з авіакомпаніями



  Особливості застосування Особливості оплати
Варіант А Туроператор викуповує в авіакомпанії разові квитки при появі епізодичного попиту на них Оплата проводиться за тарифами на регулярні рейси
Варіант Б Туроператор домовляється з авіакомпанією про виділення йому певної кількості місць (блоку) на рейс За кожен блок туроператор про-водить гарантовану оплату неза-лежно від фактичного заповнення місць
Варіант В Туроператор викуповує в авіакомпанії чартерний рейс незалежно від реальної кількості пасажирів Чартерна ціна рейсу підрахову-ється виходячи з собівартості часу польоту даного типу літака (наприклад, з розрахунку на 1км)
Варіант Г Туроператор орендує в авіакомпанії літак, плануючи його використання повітряною лінією з числа тих, на які в неї є ліцензія Оренда літака в авіакомпанії тур-організатором проводиться на ви-значений термін: рейс, місяць, сезон

Низка подій, які сприймаються клієнтом під час туристичної подорожі авіатранспортом подано на рис. 1. Як видно з рисунку, процедура подорожі авіатранспортом сприймається як низка подій, що включає процедури перед польотом, процедури під час польоту, процедури в період прибуття до пункту призначення.

Дослідженнями доведено, що найбільша ефективність туристичного продукту досягається за рахунок реалізації комплексної стратегії туристичного обслуговування, включаючи і транспортне.

Для забезпечення ефективності і якості транспортного обслуговування туристів можуть бути запропоновані алгоритми логістичного управління, реалізація яких забезпечує високі кінцеві результати при використанні трудових, матеріальних і фінансових ресурсів.

Співпраця туристичних операторів з авіаперевізниками може відкрити нові можливості для отримання більш якісного обслуговування туристів. Перелік можливих додаткових послуг авіакомпаній подано на рис. 2.

Прослушать

                       
     
       
 
       
 
     
 
   
 
       
 
     
 
   
 
     
 
       
 
 
     
 
     
 
       
 
 
 
Посадка на борт повітряного судна  
   
Пригощання напоями в готелі  


Рис. 1. Низка подій, які сприймаються споживачем туристичної подорожі

Таблиця 2





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 369 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...