Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні зауваження



Методичні рекомендації “Електрика та магнетизм” складені згідно програми курсу загальної фізики для спеціальностей “Фізика та інформатика”, “Математика та економіка” і призначені для студентів заочної форми навчання МДУ ім. В.О.Сухомлинського фізико-математичного факультету. Вони містять основні визначення та формули з даного розділу, а також десять варіантів контрольних робіт. В кінці посібника наведена література для більш глибокого вивчення програмного матеріалу.

Перед розв’язуванням задач контрольного завдання студент повинен засвоїти теоретичний матеріал з даної теми, використовуючи короткі теоретичні відомості посібника і рекомендовану літературу. Розв’язування задач здійснюється в загальному вигляді з поясненнями. При необхідності розв’язання задачі супроводжується рисунком із вказівкою щодо всіх необхідних фізичних величин і геометричних параметрів. Отримавши відповідь у вигляді формули, необхідно обрахувати числове значення, підставивши дані в умові задачі величини у міжнародній системі одиниць. В кінці задачі перевірити правильність її розв’язання, підставивши розмірність фізичних величин, які входять у загальний вигляд розв’язання. Задача з невірними числовою відповіддю або розмірністю шуканої величини вважається нерозв’язаною.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 238 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...