Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основний парашут



Купол основного парашута площею 69,1кв.м. (мал.7.3) призначений для уповільнення швидкості зниження і приземлення квадратної форми зі зрізаними кутами виготовлений з капронової полотнини і зшита з 10 полотнищ. Полотнища зшиті швом в замок.

Для збільшення міцності на купол із зовнішньої сторони нашитий підсилювальний каркас з капронових стрічок ЛТКП-13-70 і ЛТКП-25-200) або ЛТКОУП-25-150. Нижня кромка посилена стрічкою ЛТКП-25-200, або ЛТКОУП-25-150 з дворазовим підгинанням тканини.

На нижній кромці купола розташовано вісім кишень, що сприяють швидкому наповненню купола та 22 петлі для кріплення строп до купола. Купол має 22 стропи виготовлених з ШТК-150 (ШТК-200), з них дві подвійні, утворені нерозрізаними шнурами під номерами 1 і 22. Середини шнурів зведені в коуш, а кінці прикріплені до петель купола. Довжина строп у вільному стані від нижньої крайки купола до коуша - 6,7м.

На нижній кромці купола, ліворуч від строп, зазначений порядковий номер стропи. У центрі купола, із зовнішньої сторони, настрочені дві підсилювальні стрічки, на які настрочена петля-вуздечка. Петля-вуздечка призначена для кріплення купола до кілочка столу або укладального полотнища при укладанні купола і для приєднання шнура, що з'єднує чохол з куполом.

Чохол купола

Чохол купола (мал.7.4) збільшує час розкриття парашута, що зменшує динамічне навантаження в момент наповнення купола повітрям. Крім того, чохол запобігає від пере хльосту купола парашута його стропами на початку наповнення повітрям і упорядковує його розкриття. Він виготовлений з віскозної полотнини, пофарбованого в жовтогарячий колір, і має форму рукава довжиною 4,1м. Для збільшення міцності чохол посилений бавовняними стрічками міцністю 150кг, що у верхній частині утворять петлю-вуздечку. До верхньої кромки чохла купола пристрочений клапан із дванадцятьма сотами, призначеними для укладання шнура, що з'єднує чохол з куполом.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 299 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...