Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка контейнера до десантування на сушу



Перед укладкою провести огляд контейнера. При десантуванні радіостанції Р-350М покласти її в упаковку, уложити запасні акумулятори 1 в малу упаковку 3 обгорнув їх ватою 2, та зав’язати стрічками-зав’язками. Малу упаковки вложити в упаковку поруч з радіостанцією 5, закрити кришку та зав’язати стрічки 4.

Покласти портплед внутрішньою стороною догори, розправивши клапани. При укладанні в портплед вантажів розсипом (без застосування упакування) внутрішню кишеню портпледа розправити й укласти в нього вантаж який десантується, після чого стягти шнуром вхідний отвір.

При укладанні вантажів типу Р-350М внутрішню кишеню портпледа 1 розправити і на нього покласти упакований вантаж так, щоб кришка упаковка 2 була звернена до клапана з надписом „ Верхній клапан ” 3 та зав’язки були розташовані зверху (мал.6.16).

мал.6.16Укладання упаковки мал.6.17Затягування клапанів портпледа
1-портплед; 2-упаковка; 3-напис „ Верхній клапан ” 1 - ремені; 2 - бокові клапана; 3 - пряжка; 4 - зав’язки; 5 - верхній клапан; 6 - кільце

Накласти бокові клапани 2 на упакований вантаж, який десантується і стягнути їх ременями 1, пропускаючи ремені в шлейки і пряжки 3 та зав’язати стрічки-зав’язки 4 (мал.6.17.А). Накласти нижній і верхній 5 клапани на бокові і стягнути їх ременями, починаючи затягування з середнього ременя і просмикуючи ремені через пряжки. Кінці крайніх ременів заправити в шлейки, які нашиті на нижньому клапані, а кінець ременя з петлею заправити під ремінь (мал.6.17.Б).

мал.6.18 мал.6.19
Приєднання з’єднувальної ланки
1 - карабін; 2 - ремінь; 3 - кишеня запобіжна

Пристебнути карабін 1 з’єднувальної ланки до петлі середнього ременя 2 (мал.6.18) та заправити у кишеню 3 (мал.6.19). З’єднувальну ланку 1 уложити зигзагоподібно поверх кишені так, щоб вона не виходила за розміри кишені 2 (мал.6.20).

Кінці складеної з’єднувальної ланки почергово заправити у кишеню, при цьому з’єднувальна ланка повинна бути у натягнутому стані. Відкриту частину з’єднувальної ланки, яка знаходиться між кишенями, закрити клапаном з люверсом 3 (мал.6.21)

Бокові клапани заправити під кишеню, а люверс на гумову соту та зачекувати двома стрічками карабінів з’єднувальної ланки у муфти. Муфта повинна знаходитися ближче до кишені над гумовою сотою. Вставити витяжне кільце 9 у кишеню 10. Надіти петлю троса витяжного кільця на конус 1 затвора (мал.6.22). Просмикнути крізь кільця 5 на контейнері стрічки підтягу 6 так, щоб ліва стрічка підтягу була зверху гнучкого шлангу. На конуси двоконусного замка надіти пряжки, які закріплені на кінцях стрічок підтягу ланки. Закрити затвор і законтрувати його серцевиною шнура ШХБ-125 в одне складення (мал.6.23). Заправити слабину троса витяжного кільця у кишеню. Закрити двоконусний замок подушкою та зав’язати стрічки-зав’язки.

мал.6.20 мал.6.21
Укладання з’єднувальної ланки
1 - ланка з’єднувальна; 2 - кишеня; 3 - клапан з люверсом

мал.6.22 мал.6.23
Монтаж силових стрічок та петлі троса витяжного кільця
1 - запобіжний клапан; 2 - люверс; 3 - гумовий стільник; 4 - з’єднувальна ланка; 5 - кільце; 6 - силові стрічки; 7 - стрічки-зав’язки; 8 - клапан; 9 - витяжне кільце; 10 - кишеня кільця; 11 – серцевина шнура ШХБ-125 в одне складання

Ремені для перенесення 1 приєднати вузлом-удавкою до петлі портпледа (мал.6.24). Кінці ременів з потовщенням 2 пропустити у пряжки, які нашиті на нижньому клапані, й заправити у гумові шлейки. Уложити стрічки карабінів з’єднувальної ланки 1 на портплед. Застібнути карабіні 3 за кільця 2 портпледу: лівий карабін – за праве кільце, правий карабін – за ліве кільце (мал.6.25).





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...