Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ЛЕКЦІЯ № 21



Тема № 17. Основи бойової підготовки в підрозділах ППО СВ.

Заняття №1. Основи бойової підготовки в підрозділах військ ППО СВ.

Вимоги бойових документів щодо організації бойової підготовки в підрозділах військ ППО СВ.

Особливості бойової підготовки в зенітних підрозділах військ ППО СВ.

ВСТУП

Товариші студенти, на сьогоднішньому занятті ми підведемо підсумок лекціям за тематикою стосовно організації бойової підготовки в підрозділах ППО СВ. Всі питання що були Вам роздані є дуже важливими для вашого становлення як досвідченого майбутнього командира підрозділу ППО СВ. В організаційно-методичних указівках з підготовки Сухопутних військ України Головнокомандувач СВ вимагає "... в основу всієї повсякденної діяльності військ покласти бойову підготовку, як систему заходів щодо навчання і виховання особового складу. Основою керівництва підготовкою військ вважати втілення в життя вимог наказів і, директив МО України, програм бойової підготовки, настанов, курсів стрільб, водіння. При цьому головні зусилля зосередити на забезпеченні чіткого та реального планування бойової підготовки, своєчасній постановці завдань підвищення рівня професійної і методичної підготовки офіцерів, організації контролю та надання допомоги військам. Особливу увагу звернути па повне охоплення особового складу бойовим навчанням та недопущення зривів планів бойової підготовки, занять ". Тому звертаю Вашу увагу на ретельність порозуміння питань що будуть сьогодні розглянуті. Всі незрозумілі питання повинні бути вирішені вами на сьогоднішньому занятті. Перш ніж перейти до розгляду питань заняття проведемо контрольне опитування….. Приступимо до розгляду першого питання.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 536 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...