Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок розробки і оформлення табличних бойових документів



Цифровий матеріал, як правило, повинен оформлюватись у формі таблиць. Для виготовлення таблиць використовується папір формату АЗ, або А4, або вільне місце на карті.

Кожна таблиця, крім реквізитів, які визначені у розділі 1, повинна мати заголовок. Заголовок та слово "Таблиця" починаються з великої літери. Заголовок не підкреслюється.

Заголовки граф таблиць повинні починатись з великих літер, підзаголовки з малих, коли вони складають одне речення з заголовком, та з великих, коли вони самостійні.

Таблицю з великої кількістю рядків дозволяється переносити на другий аркуш. При переносі таблиці на другий аркуш (сторінку) заголовок розміщують тільки над її першою частиною, над іншими частинами пишуть слово "Продовження".

Таблицю з великою кількістю граф допускається поділяти ми частини та розміщувати одну частину під іншою у межах однієї сторінки.

Якщо текст в графі таблиці повторюється і складається з одного слова, то дозволяється заміняти його лапками, якщо з двох і більш слів, то при першому повторенні його заміняють словами "Те саме", а далі лапками. Ставити лапки замість цифр, що повторюються, не дозволяється. Якщо цифрові або інші дані в будь-якому рядку не приводяться, то в ньому ставиться прочерк.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 512 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...