Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок підсумкового оцінювання знань студентів



Підсумковий контроль з вивчення науки «Звітність підприємств» для студентів денної та заочної форм навчання здійснюється у формі іспиту.

Оцінювання знань студентів з навчальних наук, формою підсумкового контролю яких є іспит, здійснюється на основі результатів поточного і підсумкового контролю знань (іспиту). Успішне виконання студентом завдань поточного контролю є обов’язковою умовою участі його у складанні іспиту.

Об’єктом підсумкового контролю знань студентів у формі іспиту є результати виконання письмового екзаменаційного завдання. На іспит виносяться вузлові питання, типові та комплексні задачі, ситуації, завдання, що потребують творчої відповіді та уміння синтезувати отримані знання і застосовувати їх при вирішенні практичних задач тощо.

Перелік питань, що виносяться на екзамен, критерії оцінювання екзаменаційних завдань визначаються кафедрою, включаються до робочої програми науки і доводяться до студентів на початку семестру.

Оцінювання знань студентів для студентів денної та заочної форми навчання з науки «Звітність підприємств» здійснюється на основі результатів поточної успішності та екзамену. Екзамен проводиться в письмовій формі. Екзаменаційні білети з науки «Звітність підприємств», розробені для денної форми навчання, містять по 6 екзаменаційних завдань (див. п.6.2.1 Зразок екзаменаційного білета), а для заочної форми навчання містять по 10 екзаменаційних завдань (див. п.6.2.2 Зразок екзаменаційного білета). Кожне завдання оцінюється за шкалою 10; 8; 6; 0 балів залежно від рівня знань (табл.6).

Таблиця 6





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 165 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...