Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Модульна контрольна робота. 5. Методика і порядок визначення показників про рух грошових коштів в результаті фінансової діяльності (ф.№ 3)



Варіант 1

4. Вимоги до звітності

5. Методика і порядок визначення показників про рух грошових коштів в результаті фінансової діяльності (ф.№ 3)

6. Ситуація. За даними виписки із Головної книги та журналів-ордерів скласти Баланс (ф.№1) на кінець звітного періоду

7. Ситуація. За даними виписки із Головної книги, журналів-ордерів та відомостей аналітичного обліку скласти Звіт про фінансові результати (ф. № 2м)

8. Ситуація. За даними виписки із журналів-ордерів та відомостей аналітичного обліку скласти Звіт про стан тваринництва (ф. № 24)

Затверджено на засіданні кафедри обліку, аналізу та аудиту в АПК

Протокол № ___ від „____” _______________200__ р.

Завідувач кафедри Коцупатрий М.М.


6.1.3. Порядок поточного оцінювання знань з науки «Звітність підприємств» студентів заочної форми навчання

Порядок поточного оцінювання знань з науки «Звітність підприємств» студентів заочної форми навчання

При поточному контролю виконання завдань для самостійного опрацювання студентами заочної форми навчання оцінці підлягають обов’язкові та вибіркові види СРС (див. Карту самостійної роботи студентів з науки «Звітність підприємств» для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6509 “Облік і аудит” табл.2).

Об’єктами оцінювання поточного контролю знань студента є такі обов’язкові види СРС:

· виконання практичних завдань відповідно до Навчальних завдань та методичних вказівок до їх виконання з науки «Звітність підприємств» для студентів напряму підготовки 6509 “Облік і аудит”. /Укл. М.М. Коцупатрий, С.І.Ковач. – К.: КНЕУ. - 2012, що розроблені кафедрою, в Робочому зошиті для виконання практичних завдань з науки «Звітність підприємств» для студентів напряму підготовки 6509 “Облік і аудит”./ Укл. М.М. Коцупатрий, С.І.Ковач. – К.: КНЕУ (0-10 балів);

· захист виконаних практичних завдань (0-5 балів).

При цьому за правильність виконання практичних завдань у Робочому зошиті студент отримує 0-10 балів, з яких:

10 балів - за виконання 85-100% практичних завдань;

8 балів - за виконання 70-85% практичних завдань,

6 балів - за виконання 60-70% практичних завдань;

3 бали - за виконання 50-60% практичних завдань;

0 балів - за невиконання більше половини практичних завдань.

За невчасне виконання завдання і подання його викладачеві кількість балів, вказана вище, зменшується на 10%.

За захист виконаних практичних завдань у Робочому зошиті для виконання практичних завдань з науки «Звітність підприємств» студент отримує 0-5 балів (включно), з яких:

5 балів - за захист на оцінку «відмінно»;

4 бали - за захист на оцінку «добре»;

3 бали - за захист на оцінку «задовільно;

0 балів - за захист на оцінку «незадовільно.

Підготовка тез і виступ на науковій конференції оцінюється в цілому на 5 балів.

Об’єктами оцінювання поточного контролю знань студента також є вибіркові види СРС:

1. аналітичний (критичний) огляд (есе) змін в законодавстві щодо організації і методики складання фінансової чи статистичної звітності за останні 12 місяців;

2. або аналітичний (критичний) проблемних питань щодо організації і методики складання фінансової чи статистичної звітності в періодичних виданнях* за останні 12 місяців;

3. або підготовка і виступ на науковій конференції.

Обраний студентом вид вибіркової складової СРС максимально оцінюється на 5 балів. При цьому вибіркові види СРС (крім підготовки і виступу на науковій конференції) оцінюються за загальною кількістю балів, які студент отримує за:

1 бал - за своєчасність подання завдання;

1 бал - за повноту викладеного теоретичного матеріалу;

1 бал - за повноту викладеного практичного матеріалу щодо досліджуваної ділянки податкового обліку, що має узагальнюватися в податковій звітності (деклараціях, розрахунках, звітах тощо);

1 бал - за захист виконаного завдання на оцінки «відмінно» та «добре», тобто якщо студент дав відповідь на більшу половину питань (50-100%), поставлені йому викладачем під час (обговорення) захисту реферату на практичному занятті чи ІКР;

1 бал - за належне оформлення виконаного завдання.

Підготовка і виступ на науковій конференції оцінюється в цілому на 5 балів.

В разі невиконання певних завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, за дозволом декана, скласти їх до останнього практичного заняття. Час та порядок складання визначає викладач.

Підсумковий бал за результатами поточного модульного контролю оформлюється під час останнього практичного заняття відповідного семестру.

Студенти, які беруть активну участь в роботі наукових гуртків, подають наукові роботи на конкурси і олімпіади, і за результатами поточного контролю знань не набрали 50 балів, за рішенням керівника науки, додатково можуть отримати 5 балів за участь в гуртках, конкурсах, олімпіадах.

Кількість балів з наук з поточного модульного контролю від 0 до 50 балів вноситься до екзаменаційної відомості обліку успішності студентів і є основою для визначення загальної успішності студента з даної науки.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 123 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...