Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок зборки схеми



1. Прикріпити шланг повітронагнітача через спеціальний патрубок до монорейки.

2. Встановити на торець монорейки вузол скидання тиску таким чином, щоб забезпечити легкість виходу штиря із зачеплення з клапаном та достатню густину закривання клапана, та закріпити гвинтами. Регулювання проводити при працюючому нагнітачі.

3. Встановити за допомогою болтів пускові магніти на правому та лівому кінці монорейки.

4. Встановити прилад на демонстраційному столі в горизонтальному положенні з допомогою установочних ніжок по рівню. Кінцеву установку монорейки проводять за встановленим положенням каретки. Для цього слід поставити каретку на монорейку, включити повітронагнітач і за допомогою регулятора напруги настроїти необхідний надлишковий тиск в монорейці, який створює повітряну подушку під кареткою. Регулюючими болтами домогтися нерухомого положення каретки з однаковим зазором між юбками та монорейкою.

5. У вихідному положенні тумблер “Пуск-Викл.” пульта повинен знаходитися в положенні “Викл.”, стрілки секундоміра повинні бути виставленні в початковому положенні, при цьому лампа на пульті не повинна горіти. Для виключення перегріву сердечників пускових магнітів випрямляч підключають до пульту безпосередньо перед початком демонстрації досліду.





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...