Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок розгортання постів ПАРМ - 1М



Розгортання ПАРМ-ЇМ для робіт з ремонту автомобільної техніки здій­снюється на рівній площадці розмірами 50-80м на 100-120м. Відстань між рухомими майстернями, спецустановками і автомобілями повинна бути не менше 20м. ПАРМ-ЇМ може розгортатися частково або повністю. При частковому розгортанні розгортаються тільки ті майстерні, апарати і пости, які необхідні для виконання завдань з ремонту автомобільної техніки. При повному розгортанні виконується весь комплекс робіт з розгортання ПАРМ-ЇМ, маскуван­ня та інженерне обладнання місцевості. Час розгортання ПАРМ-1М особовим складом взводу з ремонту автомобільної техніки -50 хв., а згортання — 55хв.

ПАРМ-ЇМ є штатним засобом взводу з ремонту автомобільної техніки ремонтної роти і обслуговується силами відділення складально-розбірних (ремонтних) робіт і відділення слюсарно-механічних і спеціальних робіт. У МРС-АТ і у наметі П-20 організовуються робочі місця і пости відділення розбірно-складальних робіт. У МРМ і у наметі П-20 організовуються робочі місця і пости відділення слюсар­но-механічних і спеціальних робіт. Крім того, це відділення розгортає пости ковальських, мийних і мастильно-заправних робіт. Залежно від організаційно-штабної структури частин ПАРМ-ЇМ може обслуговувати 10-22 чоловік (у зенітно-артилерійському полку 10 чіл.).

Відділення розбірно-складальних (ремонтних) робіт розгортає наступні ро­бочі місця: у кузові МРС-АТ - автослюсаря, фахівців з ремонту приладів жив­лення, електрика; у наметі біля машин, що ремонтуються, - слюсаря-механіка (2 робочих місця), зварника. При необхідності біля машин можуть бути організовані пости столярних, шпалерних і малярських робіт.

Відділення слюсарно-механічних і спеціальних робіт організує наступні місця й пости: у кузові МРМ - робочі місця токаря, слюсаря (2 робочих місця);

у наметі П-20 - пости медичних, бляхарських і вулканізаційних робіт (два по­сти); поза наметом - робоче місце електрозварювальних і ковальських робіт; по­сти зарядки акумуляторних батарей і миття автомобілів.

Перелік робочих місць і постів майстерні ПАРМ-1М наведений у табл. №10й№11.

Розміщення майстерень, спецавтомобіля, зварювального агрегату, зарядної елект­ростанції, наметів для проведення ремонту і технічного обслуговування автомо­білів зображене на мал.14.

ПАРМ-ЇМ може використовуватися централізовано у повному складі виїзних бригад (груп). У МРС-АТ виконуються роботи пов'язані з ремонтом несправних вузлів, приладів і деталей. Платформа і кабіна автомобіля ремонтуються, як пра­вило, без зняття, на машині.





Дата публикования: 2015-01-26; Прочитано: 1406 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...