Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кабак В.С. 1. За якою формулою можливо визначити потужність передавача супутникової системи зв’язку з урахуванням втрат у фідері і тропосфері



1. За якою формулою можливо визначити потужність передавача супутникової системи зв’язку з урахуванням втрат у фідері і тропосфері, якщо параметри Gпер, Sпрм=const?

2. Яке співвідношення характеризує зв’язок між центрами комірок D для яких використовуються однакові значення частот, радіусом стільника ρ і числом елементів у кластері nc?

3. Який з розподілів частот (в’язка частот) базової станції стандарту GSM відповідає даному кластеру для випадку 36 (35) каналів?

4. Який з функціональних вузлів, наведених на структурній схемі системи GSM вирішує питання перемикання радіоканалів (“естафетна передача ”), керування потужністю мобільних станцій, керування стрибками частот і шифрування радіосигналу, контролю рівня прийнятих сигналів, підтримки стаціонарних з’єднань БС.

контролер базової станції (BSC)

5. Який з функціональних вузлів, наведених на структурній схемі системи GSM реалізує стик системи GSM зі стаціонарною телефонною мережею, мережею ISDN, іншою системою GSM?





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 171 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...