Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Секунда



3. Визначте сигнали формату С3.1 (2ВСК), що приймаються INTOL з боку з’єднувальної лінії при міжміському вхідному виклику:

ЗАНЯТТЯ; НАБІР НОМЕРУ: імпульс, пауза, міжцифровий інтервал; РОЗ'ЄДНАННЯ; ПОСИЛКА ВИКЛИКУ; ЗНЯТТЯ ПОСИЛКИ ВИКЛИКУ

4. Які елементи мови MSC застосовуються для опису протоколів сигналізації?

Етап; Повідомлення; Вентиль; Тайм-аут

5. Яке значення частотного сигналу відповідає значенню «Запит передачі інформації» в системі багаточастотних сигналів протоколу «імпульсний пакет 1» від АМТС.

700+1100 – тривалість 70 – 100мс, час розпізнавання 30 мс

6. Які види телефонів відносяться до «Категорії 4 (Ка)» при автоматичному визначенні викликаючого абонента?

Телефон установчий з можливістю виходу на автоматичну зонову, міжміську і міжнародну мережі і на платні спецслужби; забезпечується пріоритет при встановленні з'єднань в зоновій і міжміській мережі.

7. Яку роль виконує код-ідентифікатор каналу в повідомленнях підсистеми ISUP?

Це номер того телефонного каналу між двома станціями, до якого відноситься повідомлення.

8. Які елементи містить структура повідомлення ISUP при використанні цифрового тракту 2048 кбіт/с?

Маршрутна етикетка; Ідентифікатор каналу; Тип повідомлення; Обов'язкову частину фіксованої довжини; Обов'язкову частину змінної довжини; Необов'язкову частину.

9. Яке значення затримки сигналу параметра «Затримка встановлення з'єднання – вихідний виклик» допускають рекомендації Q.543 в рамках тимчасових обмежень для основних етапів з'єднань?

Мс

10. Функції експлуатаційного управління мережею ОКС в рівні 3 МТР представлені трьома функціональними блоками: Функціями управління сигнальним трафіком; Функціями управління сигнальними ланками; Функціями управління сигнальними маршрутами. Визначте, які процедури виконують функції сигнальних маршрутів:

Керованого транзиту через даний STP, в даному напрямі; Заборони транзиту через даний STP в даному напрямі; Активізації пучка сигнальних ланок; Тестування групи сигнальних маршрутів.

11. Визначте, оптимальне значення періоду сканування сигналізації (τopt) від робочих місць телефоністок довідкової служби 109, якщо:
Число робочих місць N = 60. Час звернення до одного входу (робочого місця) для влаштування управління (УУ) складає 20 мкс, тобто T0 = 60 × 0,02 = 1,2 мс. Крім того передбачається, що затримка у визначенні сигналів (звільнення від обслуговування попереднього виклику, включення в обслуговування після перерви і ін) на 5 з істотно порушує ритм служби. При цьому, штраф за затримку у визначенні сигналів становить 0,2 сигналу / с. Сумарна інтенсивність надходження сигналів l = 3 сигналу/с, а = 15 сигналів / с.m = 15 сигналів / с

τopt = 100 мс

12. Яка мета використання в системі сигналізації ОКС 7 підсистеми управління сигнальними з'єднаннями SCCP?

Б) забезпечити логічні з'єднання для передачі блоків даних сигналізації, орієнтованих на з'єднання або не орієнтованих на з'єднання;

13 Як трактується в системі сигналізації ОКС7 превентівний метод виправлення помилок?

14. Яка особливість використання в мережі ОКС пов'язаного режиму?

сигнальна інформація, що відноситься до конкретного каналу, пропускається за тим же шляхом, що і для користувача інформація

15. Якими блоками в рівні 3 МТР представлені функції обробки сигнальних повідомлень?





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 254 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.015 с)...