Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Авторизаційні ліміти



8.1. З метою обмеження ризиків несанкціонованого доступу до Карткового рахунка, платіжними системами та Банком встановлюються обмеження (авторизаційні ліміти) на операції з Карткою. Авторизаційні ліміти визначають максимальну загальну суму та кількість операцій, яку дозволяється здійснювати Держателю з використанням Картки протягом певного періоду (місяця, доби).

8.2. Держатель Основної картки (власник Карткового рахунка) може змінити (зменшити, збільшити, скасувати) стандартні обмеження (авторизаційні ліміти) за своєю Карткою та/або Додатковими картками. Зміна авторизаційних лімітів здійснюється у такі способи:

· якщо є разова потреба здійснити трансакцію на суму, що перевищує встановлений стандартний ліміт на одну добу – необхідно звернутися за телефоном до Контакт-центру (див. розділ 7) та скасувати обмеження до настання наступної календарної дати;

· якщо є потреба робити значні витрати коштів з використанням Картки протягом певного періоду або, навпаки, є потреба обмежити доступ до Карткового рахунку на визначений термін – необхідно звернутися до Банку з письмовою заявою або самостійно встановити індивідуальні обмеження засобами Системи дистанційного обслуговування;

· якщо є потреба робити постійні витрати коштів у системах електронної торгівлі (комерції), в тому числі через мережу Інтернет на суму, що перевищує встановлений відповідний стандартний авторизаційний ліміт з «оплати та послуги, що реалізуються без фізичної присутності картки», то крім зазначених у цьому пункті можливостей, можна скористатися таким порядком: звернутися за телефоном до Контакт-центру (див. розділ 7) та збільшити обмеження до рівня авторизаційних лімітів з «оплати за товари та послуги» на строк не більше 6 місяців або самостійно встановити індивідуальні обмеження засобами Системи дистанційного обслуговування.

Довірені особи не мають права змінювати авторизаційні ліміти за Карткою.

Обмеження (авторизаційні ліміти) за операціями з використанням платіжних карток АТ "Укрексімбанк"

Тип картки Видача готівки* Оплата за товари та послуги Оплата за товари та послуги, що реалізуються без фізичної присутності картки
за день за день за день/разово
cума (грн.) кількість трансакцій cума (грн.) кількість трансакцій   cума (грн.) кількість трансакцій
Maestro, Visa Electron,, Visa Instant, MasterCard Electronic, Visa Electron Smart, MasterCard Debit            
MasterCard Mass Smart, Visa Classic Smart (крім карток С@rd-on-line)            
MasterCard Business Smart, Visa Business Smart            
MasterCard Gold Smart, MasterCard Business Gold Smart Visa Gold Smart, Visa Business Gold Smart            
Visa Platinum, MasterCard Platinum            
Visa Infinite, MasterCard World Signia            

* Обмеження застосовуються тільки при видачі готівки через банкомати та розповсюджуються на повну суму операції з урахуванням розміру комісійної винагороди.

Крім того Національним банком України (НБУ) встановлено обмеження щодо суми видачі готівки в іноземній валюті через банкомати в межах України за одну добу – не більше, ніж еквівалент 5000 гривень за офіційним курсом гривні до іноземних валют, установленим НБУ на дату відображення операції за рахунком.

Щомісячне зняття готівки по картках платіжної системи Visa Int. у пунктах видачі готівки (окрім пунктів видачі готівки АТ “Укрексімбанк” та банків-партнерів) – не більше 10000 доларів США (згідно з правилами Visa Int.)

Обмеження (авторизаційні ліміти) за операціями з використанням карток АТ "Укрексімбанк" для розрахунків за товари та послуги, що реалізуються через системи електронної комерції:

Тип картки C@RD-ON-LINE Оплата за товари та послуги через мережу Інтернет, поштою та по телефону
протягом 1 доби протягом місяця
сума, грн. кількість трансакцій сума, грн.. кількість трансакцій
Одноразового використання Немає обмежень 1* Немає обмежень 1*
Багаторазового використання 500 грн.   10000 грн.  

**Після першої успішної трансакції картка автоматично анулюється.

Банк має право змінювати розмір обмежень (авторизаційних лімітів) за операціями з використанням Карток, у т.ч. тимчасово на короткий строк. У разі зміни розміру обмежень (авторизаційних лімітів) на строк, що перевищує 30 календарних днів, Банк повідомляє про це Клієнта шляхом включення відповідної інформації у виписку по Картковому рахунку Клієнта.

9. Послуга "SMS-інформування"

9.1. Ще одним заходом щодо обмеження ризиків несанкціонованого використання Картки є послуга SMS-інформування.

9.2. У разі виявлення спроби проведення операції з використанням Картки, Банком відправляється SMS-повідомлення на мобільний телефон Держателя, в якому може зазначатися, зокрема, дата та час ініціювання операції (київський час), тип валюти, останні чотири цифри Картки, статус операції (ОК – якщо операція була успішною, NО – якщо спроба провести операцію не вдалась). Таким чином, отримуючи повідомлення про спробу здійснення операції з використанням Картки, Держатель має можливість оперативно відстежити несанкціоновані операції. Банк залишає за собою право змінювати формат повідомлення.

9.3. Банк не несе відповідальність за затримку доставки повідомлення Держателю, що виникла не з вини Банку (відключений телефон, відсутність зони покриття оператором, черговість доставки, інше).

9.4. При зміні номерів мобільного телефону або бажанні Держателя відмовитись від даної послуги, до Банку подається письмова заява. Банк виконує дане розпорядження Держателя протягом 1 доби.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...