Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. 1.1. Держатель отримує Картку, емітовану на його ім'я, та ПІН-конверт на підставі паспорту або іншого документа



1.1. Держатель отримує Картку, емітовану на його ім'я, та ПІН-конверт на підставі паспорту або іншого документа, що посвідчує його особу. Держатель Основної картки має право отримувати Додаткові картки, емітовані на ім`я Довірених осіб.

1.2. Емітовані картки є власністю Банку і мають бути повернені до Банку за його першою вимогою.

1.3. Банк має право припинити або призупинити дію Картки, а також відмовити у її поновленні, заміні або видачі нової Картки.

2. Держатель повинен:

2.1. Проставити свій підпис на Картці на спеціальній стрічці для підпису при отриманні Картки.

2.2. Зберігати свій ПІН-код в таємниці та піклуватися про те, щоб картка та ПІН-код зберігалися окремо одне від одного. Не записувати ПІН-код на картці (навіть у зміненій формі).

2.3. Негайно сповіщати Банк про факти втрати або крадіжки Картки, або, якщо ПІН-код став відомим іншим особам, для блокування Картки.

2.4. Не передавати Картку у користування іншим особам.

2.5. Невідкладно надавати Банку інформацію (письмово) щодо змін у своїх паспортних даних, зміни адреси, місця роботи, контактних телефонів, тощо.

2.6. Держатель Основної картки бере на себе зобов’язання за всіма операціями, що пов'язані з використанням Основної та Додаткових карток.

3. Термін дії Картки:

3.1. На Картці вказана гранична дата (місяць та рік) дії Картки. Останнім днем дії Картки є останній календарний день зазначеного місяця.

3.2. Держатель повинен повернути в Банк Основну та Додаткові картки протягом 30 днів після закінчення терміну її (їх) дії.

3.3. Поновлена Картка дає можливість Держателю негайно користуватися коштами на Картковому рахунку.

3.4. Картка не може використовуватися, коли закінчився термін її дії, або коли дію Картки призупинено Банком.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 116 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...