Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір та затвердження теми курсового проекту



Тематика курсових проектів розробляється та щорічно поновлюється з урахуванням нових підходів і досягнень екологічної науки.

Як правило, студенту пропонуються варіанти проведення досліджень тих об'єктів, які розміщені на території його проживання.

Студент може самостійно обирати тему курсового проекту з обґрунтуванням доцільності її розробки. Не пізніше другого тижня відповідного семестру він уточнює тему разом з керівником і вона затверджується на засіданні кафедри.

Науковий керівник призначається завідувачем кафедри з числа осіб професорсько-викладацького складу кафедри.

Науковий керівник курсового проекту:

- надає допомогу в складанні плану написання курсового проекту;

- рекомендує студенту спеціальну, нормативну літературу та інформаційні джерела за обраною темою курсового проекту;

- регулярно консультує студента, а при необхідності організовує консультації у інших викладачів, контролює графік виконання ним курсового проекту, його якість та інформує завідувача кафедрою про хід підготовки роботи до захисту;

- визначає готовність курсового проекту до захисту, дає його

попередню оцінку.


Науковий керівник допомагає студенту визначити перелік джерел, паметрів, за якими буде організовано виконання, розрахункової частини проекту.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 154 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...