Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета і задачі дипломного проектування



Дипломним проектуванням завершується навчання студентів в технікумі.

Проектування є важливим видом самостійної роботи студентів і має за мету систематизувати, поглибити і закріпити теоретичні знання і практичні навички, які отримані під час навчання в технікумі.

В процесі проектування студент набуває необхідного досвіду самостійної роботи з організації ремонту вузлів і агрегатів тягового рухомого складу залізничного транспорту, з користування технічною і довідковою літературою, виховує самостійність в рішенні розрахунково-графічних і інженерно-технічних задач, спрямованих на подальший розвиток ремонтної бази залізничного транспорту в країні.

Дипломний проект повинен відповідати сучасному рівню вимог з технології ремонту і експлуатації локомотивів, містити прогресивні технології, використовувати досвід передових підприємств, досягнення вітчизняної і зарубіжної науки і техніки, комплексну механізацію і автоматизацію виробничих процесів.

Дипломний проект необхідно виконувати на підставі матеріалів, які зібрані студентами під час проходження переддипломної практики, керівних документів даної галузі промисловості, матеріалів наукових періодичних видань, і в розрахунку на використання даного проекту або якоїсь його частини, в умовах діючих локомотиво - ремонтних заводів або локомотивних депо промислових підприємств.

Державна Кваліфікаційна Комісія, на підставі захисту дипломного проекту студентом, вирішує питання про присвоєння випускнику кваліфікації молодшого спеціаліста техніка - електромеханіка.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 298 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...