Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Web електронної комерції



Web цього типу є електронним магазином, що називається іноді віртуальним магазином або віртуальним прилавком. Такий Web повинен містити домашню сторіночку з переліком послуг, що надаються відвідувачам. У числі послуг, що надаються віртуальним магазином, мають бути: інформація про магазин, про наявні товари(наприклад, у вигляді прайс-листів), система оформлення заявки на товари.

Для оплати товарів і послуг може знадобитися не лише спеціальне програмне забезпечення, але і спеціальні технічні засоби або носії інформації(наприклад, "електронні гроші").

Доставка товарів і послуг покупцеві може робитися різними способами. Безпосередньо з Web - сайту можна доставити лише обмежений круг товарів і послуг(наприклад, електронна книга, оцифрований музичний твір, що зберігається у вигляді файлу; оцифрований відеоролик, консультація фахівця, виконана співробітниками фірми проектна робота, результати дослідження ринку, комп'ютерна гра, та ін.).

Для товарів і послуг, що вимагають фізичного переміщення(наприклад, доставка пральної машини), Web - сайт може організувати доставку: прийняти адресу, погоджувати час, і так далі. Для реалізації цієї мети на Web - сайті повинна міститися своя база даних.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 270 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...