Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Клієнтам, які використовують сертифікатиЦСК ІВК та Masterkey , у версії 8.79



ПОТРІБНО ВИКОНАТИ такі ДОДАТКОВІ НАСТРОЮВАННЯ:

(короткий опис)

Сертифікати всіх підписувачів звітів (бухгалтера, директора та печатки) окрім того, що додаються у файлове сховище (за замовчанням: каталог С:\My Certificates), потрібно також завантажити у програму в модуль " Управління сертифікатами ". Також у програму потрібно завантажити сертифікати Центрів обробки електронних звітів ДПАУ та ДП "ІЦ СПОВ ПФУ", видані цими ЦСК, і внести їхні електронні адреси в адресну книгу.

1. Завантаження сертифікатів у програму відбувається таким чином:

Ø меню Ел. пошта/Управління сертифікатами/Сертифікат/Встановити з диску;

Ø обрати файли сертифікатів у файловому сховищі (каталозі) та завантажити;

2. Додання в адресну книгу адрес із файлів завантажених сертифікатів:

Ø виділити запис сертифікату у таблиці модулю Управління сертифікатами та із контекстного меню обрати " Додати в адресну книгу " (обов'язково для ЦОЕЗ ДПАУ та ДП ІЦ СПОВ ПФУ, для своїх сертифікатів додавати адресу в адресну книгу не обов'язково).

Ø відкриється адресна книга, у яку буде доданий обраний запис. Якщо в цих сертифікатах не внесена електронна адреса, потрібно натиснути на кнопку (Редагувати) та додати її вручну у окремому вікні.

3. Перевірити внесені у програмі параметри роботи із цими сертифікатами (із нової закладки Сервіс у модулі Управління сертифікатами):

Ø меню Ел. пошта/Управління сертифікатами/Сервіс/Параметри ІВК/ ІІТ Користувач ЦСК-1/розділ Криптографічна підсистема"/"Параметри криптографічної бібліотеки" /Встановити.

Ø перевірити правильність вказаних параметрів роботи у закладках "Файлове сховище", TSP-сервер, OCSP-сервер, LDAP-сервер відповідно до Інструкції користувача ПО "ІІT. Користувач ЦСК-1.

4. Параметри носія ключової інформації (із записаними секретними ключами) відтепер задаються у програмі "Бест звіт плюс"

Ø у модулі Сервіс /Параметри системи/Загальні/поле "Каталог з секретними ключами".

5. Встановити тип сертифікатів ЦСК "ІВК " чи ЦСК "Masterkey"уполі [Використовувати для підпису] (закладка Підписи/Параметрів системи).

6. Процедура підпису цими сертифікатами аналогічна з іншими та описана у розділі Підписання звітів ЕЦП.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 205 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...