Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Як виправити стан деяких "уточнюючих" звітів, у яких після імпорту він помилковий?



Деякі звіти, що мають стан "уточнюючий", після імпорту у демо версію програми з різних причин мають помилковий стан (основний, звітний).

Тобто, у самому звіті встановлена позначка "уточнюючий", а в Реєстрі документів у таблиці цей звіт відображається як звітний (відсутня фраза Уточнюючий) і у Властивостях документа (викликаються із меню Документ у вікні відкритого документу чи із контекстного меню у Реєстрі документів),цей звіт має стан Основний (звітний) - див. рисунок.

Оскільки в демо версії програми імпортовані податкові звіти відредагувати НЕМОЖЛИВО (не виконуються функції перевірки, модифікації та збереження документу), а звіт підписується та відправляється "як є", потрібно змінити стан звіту у Властивостях документа.

У робочій версії програми при виконанні програми модифікації (F5) стан звіту буде правильним.

Для цього:

1. Відкрити картку Властивостей документа.

2. У групі Атрибути із списку обрати правильний стан звіту - Уточнюючий - див. рисунок.

3. Закрити картку.

4. Стан звіту зміниться (але фраза Уточнюючий не додається до запису звіту у таблиці).

5. Підписати звіт ЕЦП та відправити електронною поштою.

6. Перевірити запис у Журналі передачі звітів. (у вікні Перегляд (наприклад) переглянути стан підписаного та відправленого звіту).





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 212 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...