Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пошук із програми та завантаження сертифікатів установ за кодом ЄДРПОУ



Безпосередньо із програми можна знайти та поновити свої сертифікати (наприклад, при втраті) та завантажити сертифікати інших установ, виданих сертифікаційним центром УСЦ - із сайту цього центру. Це можуть бути сертифікати податкової інспекції, інших установ, контрагентів, тощо).

Для цього призначена функція Завантажити через Інтернет (меню Сертифікат).

Після виклику цієї функції у окремому вікні буде запропоновано ввести код ЄДРПОУ установи, за яким відбуватиметься пошук:

Після введення коду відбудеться з’єднання із сайтом УСЦ і через деякий час у відкритому вікні відобразяться знайдені сертифікати для установи із цим кодом ЄДРПОУ.

Обрати потрібний сертифікат. Сертифікат буде автоматично завантажений у програму, запис із його даними з’явиться у таблиці встановлених сертифікатів у однойменній закладці модулю.

У випадку, якщо сертифікат із внесеним кодом ЄДРПОУ не буде знайдено, це буде повідомлено у окремому вікні.

Пошук та завантаження сертифікатів із іншого комп’ютера з доступом в Інтернет:

У випадку, якщо доступ в Інтернет із комп’ютера з програмою відсутній, із іншого комп’ютера з доступом в Інтернет під’єднатися до сайту УСЦ за пгосиланням http://www.ukrcc.com/.

Сертифікати знаходяться на сторінці Сертифікати/Каталог сертифікатів/Сертифікати клієнтів. Знайти сформований сертифікат, переміщуючись у каталозі чи скористатися функцією пошуку (за кодом ЄДРПОУ чи назвою установи - ввести її українською мовою). Знайдений сертифікат потрібно зберегти на комп’ютері користувача, для чого натиснути на піктограмі та у відкритому вікні обрати Сохранить. Вибір каталогу для збереження сертифікату відбувається звичайним для ОС Windows чином. Потім цей сертифікат потрібно завантажити у програму.

Якщо сертифікати надійшли електронною поштою чи збережені на електронному носії:

Необхідно зберегти сертифікат, який знаходиться у додатку до листа, на комп’ютері користувача у обраному каталозі, а потім завантажити його у програму. Завантажити у програму потрібно також сертифікати, збережені на електронних носіях.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...