Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Формування заявок для отримання сертифікатів ЕЦП в УСЦ



Сертифікаційний центр УСЦ дозволяє самостійно згенерувати особисті (секретні) ключі керівників і установи (аналог печатки) та сформувати заявки на отримання сертифікатів відкритих ключів. Секретні ключі зберігаються у посадової особи (вони не надаються до сертифікаційного центру), а сформовані файли заявок записуються на будь який електронний носій та надаються до цього центру. На їх основі будуть сформовані відповідні сертифікати ЕЦП.

До початку формування заявок:

· обрати та встановити каталог чи електронний носій, у який будуть записані файли згенерованих секретних ключів та сформованих заявок для отримання сертифікатів, для чого:

меню Сервіс/Параметри системи /закладка Загальні/ [Каталог з секретними ключами] - обрати носій, де будуть збережені секретні ключі та файли заявок.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...