Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення ескізу екранної форми



Як випливає з постановки задачі, Вам необхідно створити вікно Windows-додатка, на якому буде 4 текстових поля: 3 з них для в введення вхідних даних — довжини, ширини і висоти кімнати, і одне для виведення результату — площі стін цієї кімнати.

Мал. 2.4. Ескіз екранної форми (вікна додатка)

Крім текстових полів, на екранній формі повинні бути всі необхідні для користувача пояснення. (Точніше, дуже бажано, щоб вони були.) У вигляді заголовка, написів, розрахункової формули і навіть невеликого креслення.

Не забудьте і про такий важливий елемент як командна кнопка. Її натискання повинне служити сигналом для розрахунку по формулі і видачі на екран результату.

Врахувавши всі ці деталі, приступайте до справи.

Насамперед, на аркуші паперу накидайте ескіз майбутньої екранної форми. У чорновому варіанті він може виглядати, наприклад, так, як показано на мал. 2.4 (Зрозуміло, розташування перерахованих елементів на екранній формі може бути іншим, — це справа Вашого смаку).





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...