Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

List of dangerous and harmful production factors at technical maintenance of the object



The Dangerous and harmful production factors are laid out into State standard ГОСТ 12.0.003-74 ССТБ.


Заходи, що забезпечують безпеку праці, необхідно розробляти тільки відповідно до вимог ДНАОП, НАОП, ДСТУ, ДСН, діючих будівельних норм і правил (ДБН), Правил улаштування електроустановок (ПУЕ), Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів (ПТЕ) і Правил техніки безпеки при експлуатації електроустановок споживачів (ПТБ). Терміни і визначення з охорони праці в дипломному проекті повинні бути приведені відповідно до вимог стандартів безпеки праці України - ДСТУ 2293 - 93.

При проектуванні конкретних установок, приладів, обладнання, систем необхідно розробляти (передбачати) насамперед заходи, що забезпечують безпечну експлуатацію цих установок, приладів і обладнання. Якщо вони входять в систему і є блоком, вузлом, субблоком цієї системи, то питання безпеки, що пропонуються в проекті, повинні забезпечувати безпеку експлуатації системи, і це потрібно обгрунтувати і довести не тільки в розділі «Охорона праці», але й в інших розділах пояснювальної записки. У таких випадках в розділі «Охорона праці» робиться тільки посилання на розділи, де приводяться розрахунки, креслення і обгрунтування.

Розглянемо вимоги, що пред'являються до кожного з чотирьох підрозділів розділу «Охорона праці».





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...