Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Для студентів І курсу



Посібник виконаний викладачами коледжу відповідно анотаціям до навчальної програми з біології для вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які здійснюють подготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

В данному посібнику містяться теоретичні відомості, рекомендації та приклади розв’язання задач зі слідуючих розділів:

1. Молекулярний рівень організації життя;

2. Клітинний рівень організації життя;

3. Організмовий рівень організації життя;

4. Надорганізмові рівні організації життя;

5. Історичний розвиток органічного світу.

Автори надають не лише перелік розділів, а вказують кількість годин, відведених для проведення практичних робіт з цих розділів та основні вимоги до виконання практичних робіт.

Даний посібник містить теоретичні відомості та рекомендації до розв’язання задач з кожного розділу, приклади розв’язання задач, та задачі для самостійного розв’язання, що дає змогу студентам оперативно повторити відповідний теоретичний матеріал та звернути увагу на основні моменти в ньому.

Вважаю, що посібник за авторством викладачів Дьякової Т.В., Девятьярової Л.І., є цікавим і корисним для студентів та викладачів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 729 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...