Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні відомості. Кондуктометр КЕЛ-1М2 призначений для вимірювання питомої електричної провідності розчинів при проведенні контролю будь-яких розчинів в науково-дослідних і



Кондуктометр КЕЛ-1М2 призначений для вимірювання питомої електричної провідності розчинів при проведенні контролю будь-яких розчинів в науково-дослідних і агрохімічних лабораторіях, а також в лабораторіях підприємств енергетики, легкої, харчової, хімічної і електротехнічної промисловості. Кондуктометр одночасно є перевірочним пристроєм для загальнопромислове кондуктометрів. Діапазон вимірювання від 10 10-7 до 10 101 См/м з розбивкою на 8 під діапазонів.

КЕЛ-1М2 - застосовується для визначення питомої електропровідності аналізованих середовищ і речовин у різних галузях промисловості. Прилад сертифікований і відповідає всім діючим стандартам. Виконаний у загальнопромисловому виконанні. Похибка вимірювань невисока, що дозволяє використовувати прилад для досліджень, які вимагають точності. У технічних характеристиках детально описано всі параметри приладу.

Технічні характеристики КЕЛ-1М2 кондуктометр лабораторний електродний. Призначення, область застосування вимірювання питомої електричної провідності розчинів; проведення контролю будь-яких розчинів в лабораторіях підприємств легкої, харчової, хімічної, електротехнічної ін. та ін.

Форма подання інформації -

Контрольована середа будь-які розчини

Межі виміру 10·10-7...10·10-1См/м (з розбивкою на 8 піддіапазонів)

Похибка -

Швидкодія -

Принцип дії -

Технічні характеристики одночасно є перевірочним пристроєм для загальнопромислових кондуктометрів.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...