Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Видавництво “Донеччина” відмовилося друкувати газету “Острів” з журналістським розслідуванням про Геннадія Васильєва



АТЗТ “Видавництво “Донеччина” 11 листопада відмовилося друкувати черговий номер газети “Острів”.

Як повідомляє Інтернет-сайт Центру досліджень соціальних перспектив “Острів”, за день до цього головний технолог підприємства Володимир Дятловський в особистій розмові з головним редактором “Острова” Євгеном Талишевим сказав, що видавці не мають до ви­дання жодних претензій, але надалі друкувати газету “не можуть”. За цього В.Дятловський, за словами Є. Талишева, запевнив, що до отримання редакцією офіційного повідомлення про одностороннє розірвання договору чергові номери газети буде надруковано.

Проте вже вранці 12 листопада, коли номер “Острова”, де було вміщено закінчення журналістського розслідування Володимира Бойка “В краю неляканих прокурорів», було зверстано і виведено на друкарські плівки, з виробничого відділу видавництва надійшло телефонне повідомлення, що “Донеччина” друкувати “Острів” більше не буде.

Постійний автор “Острова” В. Бойко переконаний, що відмова “Донеччини” друкувати незалежну газету викликана публікацією його журналістського розслідування про бізнес першого віце-спікера Геннадія Васильєва − претендента на посаду Генпрокурора, який рані­ше був прокурором Донецької області (УНІАН, 14 листопада 2003 року).

***





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 367 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...