Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Депутат В. Гаврилюк заперечує, що на його зустріч з виборцями в Кременчуці не пустили представників недержавних ЗМІ



Народний депутат України Василь Гаврилюк спростовує інформацію про те, що на його зустріч з виборцями, яка відбулась 15 жовтня в четвертій міській лікарні м. Кременчука Полтавської області, не пустили представників недержавних ЗМІ.

Як ідеться в коментарі прес-служби депутата, формат зустрічі не передбачав проведення прес-конференції. Після зустрічі з колективом лікарні В. Гаврилюк пішов до кабінету голо­вного лікаря. За ним вирушили й журналісти, оскільки представниця газети “Кременчуцкий телеграфь” вимагала провести прес-конференцію. Зрозуміло, наголосили в прес-службі депутата, що з кабінету головного лікаря журналістів попросили піти. Інформація про те, що там залишилися представники державних ЗМІ, не відповідає дійсності, тому що жодної бесіди В. Гаврилюка з журналістами не передбачалося і не проводилося.

Як повідомив УНІАН, про те, що представників недержавних ЗМІ не пустили на зустріч В. Гаврилюка з виборцями в кременчуцькій лікарні, заявив агентству уповноважений Комі­тету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації в Полтавській області, головний редактор газети “Кременчуцкий телеграфь” Сергій Кулясов.

За словами С. Кулясова, зустріч депутата В. Гаврилюка була проведена з нагоди передачі лікарні медичного обладнання. Про цей захід організатори зустрічі поінформували тільки державні ЗМІ − газету Кременчуцької міськради “Вісник Кременчука”, Полтавську обласну державну телерадіокомпанію “Лава”, міське радіо та регіональне радіо “Ера”.

За його твердженням, представники недержавних ЗМІ Кременчука, а саме газети “Кре­менчуцкий телеграфь”, ТРК “Аллюр”, радіо “Європа плюс Кременчук”, які прибули на офіційний захід, не отримали можливості поспілкуватися з депутатом.

С. Кулясов розповів, що з ініціативи В. Гаврилюка та заступника начальника Кременчуц­ького міського відділу охорони здоров’я представникам недержавних ЗМІ запропонували покинути приміщення, в якому, проте, залишилися представники вищезгаданих державних ЗМІ (УНІАН, 17 жовтня 2003 року).

***





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 264 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...