Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Основна кореспонденція рахунків з обліку амортизації нематеріальних активів




Основна кореспонденція рахунків з обліку амортизації нематеріальних активів

№ з/п   Зміст операції Кореспонденція рахунків
Дебет Кредит
       
  Нематеріальні активи, що надійшли на підприємство безкоштовно:    
– оприбуткування об’єкта нематеріальних активів    
– визнання доходу одночасно з нарахуванням амортизації    
– нарахування амортизації    
  Нарахування амортизації нематеріальних активів 90, 91, 92, 93  
  Ліквідація повністю амортизованих нематеріальних активів    

Контрольні питання:

1. Дайте визначення нематеріальних активів.

2. Як класифікуються нематеріальні активи?

3. Які методи оцінки нематеріальних активів Ви знаєте?

4. Які методи використовуються для нарахування амортизації нематеріальних активів?

5. Як відображається в обліку нарахування та списання суми амортизації?

ПЕРЕДМОВА

Мікропроцесори (на далі МП) та мікро-ЕОМ широко застосовуються в системах збору, зберігання та обробки інформації, управління та контролю. Для широкого впровадження МП та мікро-ЕОМ в промисловість, побут та інші сторони діяльності людини необхідно організувати відповідну підготовку спеціалістів. Необхідною частиною підготовки повинні бути курси лекцій: ~Мікро-Еом та мікропроцесорні системи~ та ~Програмування на мікро-ЕОМ~.

Для студентів спеціальностей “kdkkdkdskdskfkk”, що вивчають ці дисципліни, і написано даний посібник. Посібник складається із двох самостійних частин, перша із яких складається із____розділів.В першому розділі”_________________”

Друга частина складається із____розділів ().В розділі 1 дається короткий опис елементної бази аналогових електронних обчислювальних машин, описуються основні типи операційних підсилювачів та шляхи їх використання. Розділ 2 дає короткий аналіз схемотехнічної бази цифрових обчислювальних машин, приводяться умовні позначення та властивості елементів схем. В розділі 3 приведено основні поняття про побудову та застосування запам¢ятовуючих пристроїв, їх основні типи, параметри та характеристики. Розділ 4 дає можливість ознайомитися із основними принципами побудови мікропроцесорів, особливостями архітектури МП та їх основними складовими частинами.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 238 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.012 с)...