Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливостi оподаткування операцiй пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України залежно вiд обраного митного режиму



Пiд час ввезення товарiв на митну територiю України суми податку пiдлягають сплатi до державного бюджету платниками податку до/або на день подання митної декларацiї безпосередньо на єдиний казначейський рахунок, крiм операцiй, за якими надається звiльнення (умовне звiльнення) вiд оподаткування.

Звiльненням вiд оподаткування товарiв, що були помiщенi в митний режим переробки за межами митної територiї України та в межах визначеного Митним строку повертаються на митну територiю України:

- у тому самому станi, в якому вони були вивезенi за межi митної територiї України, з дотриманням умов, встановлених Митним кодексом України;

- у вiдремонтованому виглядi, якщо ремонт проведено в рамках гарантiйних зобов'язань;

До операцiй iз ввезення товарiв у митному режимi транзиту застосовується умовне повне звiльнення вiд оподаткування за умови дотримання вимог та обмежень, встановлених главою 17 Митного кодексу України.

До операцiй iз ввезення товарiв на митну територiю України у митному режимi тимчасового ввезення застосовується умовне повне звiльнення вiд оподаткування або умовне часткове звiльнення вiд оподаткування за умови дотримання вимог та обмежень, встановлених главою 18 Митного кодексу України:

До операцiй iз вивезення товарiв за межi митної територiї України в митному режимi тимчасового вивезення застосовується умовне повне звiльнення вiд оподаткування за умови дотримання вимог та обмежень, встановлених главою 19 Митного кодексу України.

До операцiй iз вивезення товарiв з митної територiї України на митний склад та операцiй iз ввезення товарiв з-за меж митної територiї України на митний склад застосовується умовне повне звiльнення вiд оподаткування за умови дотримання вимог та обмежень, встановлених главою 20 Митного кодексу України





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...